Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

JA TENIM LLISTA DE GUANYADORS/ES DEL SORTEIG DELS PERMISOS DE CAÇA MAJOR A LA RNC D’ALT PALLARSJa tenim llista de guanyadors/es del sorteig dels permisos de caça major a la RNC d’Alt Pallars

17/09/2019
Hem rebut prop de 400 sol·licituds, en la que ha estat la participació rècord fins a dia d’avui. Gràcies a tothom per participar!

Ahir dilluns 16 de setembre a les 10:00 hores es va celebrar el sorteig a la seu de la Federació Catalana de Caça i avui fem publica la llista de caçadors/es federats/des agraciats/des.
 

Com ja vàrem explicar al obrir el sorteig dels 32 permisos, la RNC d’Alt Pallars ofereix la possibilitat de realitzar captures de diferents espècies mitjançant el pagament de les quotes vigents corresponents.

 

En el cas dels lots de cérvol, daina i mufló femella, donarem l’oportunitat al/a la caçador/a agraciat/da que vagi acompanyat/da d’un caçador federat més per fer el total del lot de dues femelles en un únic dia de caça.

 

Per  adaptar-nos  a la brama del cérvol la tramitació d’alguns permisos s’ha de fer amb molta urgència, per això és necessari que reviseu amb regularitat el vostre correu electrònic, ja que ens posarem en contacte immediatament. ALGUNS DELS PERMISOS DE CÈRVOL SON PER CAÇAR A FINALS DE SETEMBRE, la resta de permisos es faran més endavant.

 

Com ja hem comentat, els/les agraciats/des rebran properament un correu electrònic de la Federació Catalana de Caça amb les instruccions pertinents. Posteriorment, la Reserva es posarà en contacte amb els/les guanyadors/es i els farà arribar la carta de pagament.

 

Si algun dels agraciats no pogués o volgués fer el permís ho ha de notificar immediatament a través d’un correu electrònic a la Federació Catalana de Caça (info@federcat.com) i es passaria el permís a la persona que surt com a reserva.

 

El sorteig es va desenvolupar sense incidències i ja podem fer publica la llista de guanyadors/es (mireu a sota de la notícia en versió en castellà). Us recordem que en la darrera reunió de Junta Directiva, a fi de fer accessible l’experiència de la caça major per acostament al màxim nombre de federats/des, es va prendre la decisió de donar preferència en els sorteigs als federats que no hagin sigut agraciats en els sortejos de la temporada anterior. 

 

Enhorabona als/a les guanyadors/es!    

 


 

Ya tenemos lista de ganadores/as del sorteo de permisos de caza mayor en la RNC de Alt Pallars

 

Hemos recibido cerca de 400 solicitudes en la que ha sido la participación record a día de hoy. ¡Gracias a todo el mundo por participar!

 

Ayer lunes 16 de septiembre a las 10:00 horas se celebró el sorteo en la sede de la Federación Catalana de Caza y hoy hacemos publica la lista de cazadores/as federados/as agraciados/as.

 

Como ya explicamos al abrir el sorteo de los 32 permisos, la RNC de Alt Pallars ofrece la posibilidad de realizar capturas de diferentes especies mediante el pago de las cuotas vigentes correspondientes.

 

En el caso de los lotes de ciervo, gamo y muflón hembra, daremos la oportunidad al cazador/a agraciado/a que vaya acompañado/a de un cazador/a federado/a más para hacer el total del lote de dos hembras en un único día de caza.

 

Para adaptarnos a la berrea del ciervo la tramitación de algunos permisos se tiene que hacer con mucha urgencia, por eso es necesario que reviséis con regularidad vuestro correo electrónico ya que nos pondremos en contacto inmediatamente. Algunos de los permisos de ciervo son para cazar a finales de septiembre, el resto de permisos se harán más adelante.

 

Como ya hemos comentado, los/las agraciados/as recibirán próximamente un correo electrónico de la Federación Catalana de Caza con las instrucciones pertinentes. Posteriormente, la Reserva se pondrá en contacto con los/las ganadores/as y les hará llegar la carta de pago.

 

Si alguno de los/as agraciados/as no pudiera o quisiera hacer el permiso tiene que notificarlo inmediatamente a través del correo electrónico a la Federación Catalana de Caza (info@federcat.com) y se pasaría el permiso a la persona que sale como reserva.

 

El sorteo se desarrolló sin incidencias y ya podemos hacer pública la lista de ganadores. Os recordamos que en la última reunión de Junta Directiva, con el objetivo de hacer accesible la experiencia de la caza mayor a rececho al máximo número de federados/as, se tomó la decisión de dar preferencia en el sorteo a los/as federados/as que no haya sido agraciados en los sorteos de la temporada anterior.

 

¡Felicidades a los/las ganadores/as!Llista de guanyadors/es del primer sorteig de permisos de caça major 2019-2020 a la RNC Alt Pallars
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar