Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA REVISTA TROFEO Y LES FEDERACIONS AUTONÒMIQUES DE CAÇA S’UNEIXEN EN DEFENSA DE LA CAÇALa revista Trofeo y les Federacions Autonòmiques de Caça s’uneixen en defensa de la caça

La revista Trofeo y les Federacions Autonòmiques de Caça s’uneixen en defensa de la caça

12/09/2019
Han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual Trofeo difondrà a tots els seus suports, els projectes d’estudi i conservació que realitzen les federacions i tots els federats es beneficiaran d’un 30% de descompte en la subscripció anual

Les federacions treballen en defensa de la caça i els caçadors. Son les que estan atentes i donen veu d’alarma en el moment en el que s’intenten aprovar lleis que prohibeixen o limiten la pràctica de la nostra afició, o com passa en molts casos, son fins i tot perjudicials pel medi natural. No paren d’invertir en projectes d’estudi i conservació de la flora i la fauna amb l’objectiu de seguir aprofitant les bondats de la nostra afició, a favor de la nostra natura.

 

Una de les àrees en les que s’està treballant intensament, és procurar canviar la imatge que tenim els caçadors fora del nostre cercle. Es un tema del qual es porta parlant molt temps, i des de les federacions ja s’estan posant en marxa mesures per comunicar que la feina que fem molts caçadors a favor de la conservació es fonamental perquè es pugui mantenir la gran qualitat, quantitat i varietat d’espècies cinegètiques que existeixen al nostre país.

 

Les federacions ofereixen recolzament jurídic als federats, assessorament sobre la gestió dels vedats, tràmits administratius per renovar llicències i permisos d’armes, l’assegurança obligatòria del caçador, etc.

 

Des de la redacció de Trofeo Caza, volem recolzar la feina que ja realitzen les federacions, amb el que millor sabem fer; ‘comunicar’. Per això, cada mes reservarem un espai destinat a les federacions autonòmiques, on informarem dels diferents projectes en els que estan treballant.

 

A més a més, tots els federats gaudiran d’una Exclusiva Oferta de subscripcions, un 30% de descompte en la subscripció anual a Trofeo Caza.

 

A la nova Trofeo Caza informarem de la feina que realitzen les federacions en defensa de la caça, a més a més, cada mes publiquem pràctics reportatges de caça menor i major, gossos, armes, municions i gestió cinegètica que aportaran a tots els nostres lectors el coneixement necessari per gaudir més de la seva gran passió de forma responsable i sostenible.

 

Gràcies a aquest acord les Federacions Autonòmiques de Caça i la revista Trofeo Caza uneixen els seus mitjans i recursos en defensa de LA CAÇA.

 

Federa’t i gaudeix ja d’aquesta exclusiva oferta!

 

Si ja estàs federat subscriu-te a Trofeo Caza a través de la web www.trofeocaza.com/federados trucant al 91 037 83 36 o envia’ns un correu a suscripciones@edicionestrofeo.es
 
 

 
 

 

La revista Trofeo y las Federaciones Autonómicas de Caza se unen en defensa de la caza

 

Las Federaciones Autonómicas de Caza y la revista Trofeo Caza han llegado a un acuerdo de colaboración mediante el cual Trofeo difundirá en todos sus soportes los proyectos de estudio y conservación que realizan las federaciones de caza y todos los federados se beneficiarán de un 30% de descuento en la suscripción anual a la revista Trofeo.

 

Las federaciones trabajan en defensa de la caza y los cazadores. Son las que están atentas y dan la voz de alarma en cuanto se intentan aprobar leyes que prohíban o limiten la práctica de nuestra afición, o como ocurre en muchos casos, son incluso dañinas para el medio natural. No cesan de invertir en proyectos de estudio y conservación de la flora y fauna, con el objetivo de seguir aprovechando las bondades de nuestra afición, en favor de nuestra naturaleza.

 

Una de las áreas en las que se está trabajando intensamente, es tratar de cambiar la imagen que tenemos los cazadores, fuera de nuestro círculo. Es algo de lo que se lleva hablando mucho tiempo, y desde las federaciones ya se están poniendo marcha medidas para comunicar, que la labor que hacemos los cazadores en favor de la conservación, es fundamental para que se pueda mantener la gran calidad, cantidad y variedad de especies cinegéticas que existen en nuestro país.

 

Las federaciones ofrecen apoyo jurídico a los federados, asesoramiento sobre la gestión de los cotos, trámites administrativos para renovar licencias y permisos de armas, el seguro obligatorio del cazador, etc...

 

Desde la redacción de Trofeo Caza, queremos apoyar la labor que ya realizan las federaciones, con lo que mejor sabemos hacer “comunicar”. Por ello, cada mes, reservaremos un espacio dedicado a las federaciones autonómicas, donde informaremos de los distintos proyectos en los que están trabajando.

 

Además, todos los federados disfrutaran de una Exclusiva Oferta de Suscripciones, un 30% de descuento en la suscripción anual a Trofeo Caza.

 

En la nueva Trofeo Caza informaremos de la labor que realizan las federaciones en defensa de la caza, además mes a mes publicamos prácticos reportajes de caza mayor y menor, perros, armas, municiones y gestión cinegética que aportarán a todos nuestros lectores el conocimiento necesario para disfrutar más de su gran pasión de forma responsable y sostenible.

 

Gracias a este acuerdo las Federaciones Autonómicas de Caza y la revista Trofeo Caza unen sus medios y recursos en defensa de LA CAZA.

 

¡Fedérate y disfruta ya de esta exclusiva oferta! www.fecaza.com

 

Si ya estás federado suscríbete a Trofeo Caza a través de la web www.trofeocaza.com/federados, llamando al 91 037 83 36 o envíanos un suscripciones@edicionestrofeo.es

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar