Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

PERMISOS PER CAÇAR ISARDS, A SUBHASTA A PARTIR DE 3.500 ₌Permisos per caçar isards, a subhasta a partir de 3.500 €

01/09/2019
Municipis i entitats municipals descentralitzades (EMD) del Pallars Sobirà han obert la subhasta anual de permisos de caça, després que el Departament d´Agricultura hagi determinat quantes autoritzacions pot expedir cada localitat.

Municipis i entitats municipals descentralitzades (EMD) del Pallars Sobirà han obert la subhasta anual de permisos de caça, després que el Departament d´Agricultura hagi determinat quantes autoritzacions pot expedir cada localitat. Així doncs, Alt Àneu subhasta un permís de caça d´isard en la modalitat de trofeu amb un preu de sortida de 3.800 euros; i catorze autoritzacions per a isards, cérvols, daines, muflons i cabirols de caça selectiva. Aquesta última té com a finalitat eliminar exemplars malalts o amb defectes genétics.  

 

Així mateix, l´EMD d´Isil i Alós obre la licitació d´un permís de caça d´isard com a trofeu per 4.000 euros; un cérvol per 2.100 euros, i un mufló per 1.250 euros. També adjudicarà dinou permisos de caça selectiva.  

 

Per la seua banda l´ajuntament de Lladorre subhasta un permís d´isard per 3.500 euros, un altre de cèrvol per 1.400 euros i un de cabirol per 800 euros, tots en modalitat de trofeu, així com quinze llicències per a caça selectiva.  

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar