Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA POLICIA LOCAL D’ALTAFULLA OBRE DILIGÈNCIES A UN HOME PER PRESUMPTE DELICTE CONTRA LA FAUNALa Policia Local d’Altafulla obre diligències a un home per presumpte delicte contra la fauna

11/03/2014
La crisi econòmica ha fet créixer lleugerament la caça furtiva d’espècies animals

Efectius de la Policia Local d’Altafulla van identificar el passat divendres 7 de març, cap a les nou del matí, un home (Martin R.V.), veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la fauna. Després de rebre un avís d’un ciutadà que informava que al Camí de la Vinya Gran s’estava produint un presumpte cas de caça furtiva, els agents van identificar un home al qual se li van incautar un total de set rateres, cinc d’elles amb ocells, i les altres dues, preparades amb esquer.

Un cop identificat l’autor, se li va comunicar que aquests fets són constitutius d’un presumpte delicte contra la fauna, per la qual cosa es van redactar les diligències corresponents. Aquests fets estan tipificats amb una pena de presó de 4 mesos a 2 anys o multa de 8 a 24 mesos. Dels animals morts, dos eren de l’espècie pit-roig; i tres, de la cua-roja, dues espècies protegides. Malauradament, la crisi econòmica ha fet créixer lleugerament la caça furtiva d’aquestes i altres espècies animals.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar