Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JA ES PODEN TRAMITAR TELEMÀTICAMENT LES SOL·LICITUDS PER APROVAR, RENOVAR O MODIFICAR UN PLA TÈCNIC DE GESTIÓ CINEGÈTICA (PTGC)Ja es poden tramitar telemàticament les sol·licituds per aprovar, renovar o modificar un Pla Tècnic de Gestió Cinegètica (PTGC)

04/07/2019
Els formularis de PTGC també han estat revisats de manera general amb alguna simplificació i modificacions puntuals

Informem que a part d’avui ja es poden tramitar telemàticament les sol·licituds per aprovar, renovar o modificar un Pla Tècnic de Gestió Cinegètica (PTGC). Aquesta tramitació telemàtica només afectarà a la sol·licitud, a la qual s’haurà d’adjuntar el PDF del formulari degudament emplenat. A hores d’ara, no és possible incorporar de manera automatitzada les dades del formulari.

 

Hem elaborat una Guia per al ciutadà que us podeu descarregar des del portal de Tràmits de la Generalitat (http://agricultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Pla-Tecnic-de-Gestio-Cinegetica-PTGC?category=#).

 

Així mateix, els formularis de PTGC també han estat revisats de manera general amb alguna simplificació i modificacions puntuals.

 

Us recordem que aquest tràmit només es pot fer presencialment si s’és un particular. Els autònoms, professionals, empreses, entitats i altres col·lectius heu de tramitar per internet. Quan envieu el formulari us heu d’identificar amb l’idCATMòbil o un certificat digital de persona física, jurídica o vinculada.agricultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Pla-Tecnic-de-Gestio-Cinegetica-PTGC?category=#
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar