Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ AMB EL CAP DE LA INTERVENCIÓ D’ARMES I EXPLOSIUS DE LA GUÀRDIA CIVIL A CATALUNYA, I EL TINENT EN CAP DEL SERVEI DE PROTECCIÓ DE LA NATURALESA (SEPRONA)Reunió amb el Cap de la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil a Catalunya, i el Tinent en Cap del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona)

Reunió amb el Cap de la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil a Catalunya, i el Tinent en Cap del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona)

21/06/2019
Va ser una reunió molt profitosa, punt de partida per una col·laboració més estreta entre ambodos col·lectius

Fruit de la reunió de treball del passat dia 14 de maig  amb el Sr. Pedro Garrido Roca, general de la Guàrdia Civil, cap de la 7ª Zona C.A. de Catalunya, que va servir per establir diferents  propostes de col·laboració en matèria de seguretat, formació, projectes de futur i possibles aportacions del col·lectiu en la redacció de normatives que afecten a la caça, en el dia d’ahir Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça i Joaquim Zarzoso, membre de la junta directiva de la FCC i president de la Territorial de Barcelona, es van poder reunir amb el Comandant Quesada, cap de la Intervenció d’Armes i Explosius a Catalunya de la Guàrdia Civil,  i amb el Tinent en Cap del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) a Catalunya de la Guàrdia Civil.

 

Va ser una reunió molt profitosa per ambdues institucions,  i punt de partida per una col·laboració molt més estreta pel que fa a l'activitat cinegètica en general a partir d’ara.

 

En tot moment, es va valorar la tasca com a sentinelles de la natura, que porten a terme els caçadors, fent cura, conservació i vigilància de la fauna i vegetació al nostre territori tot l'any.

 

La Federació Catalana de Caça, va agrair la bona predisposició i va tornar a oferir  la total col·laboració del col·lectiu en la vigilància del medi natural pel que fa a malalties d’espècies cinegètiques, furtivisme, utilització de productes fitosanitaris i prevenció d’incendis, entre d’altres aportacions.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar