Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

I TROBADA DE CAÇADORS VETERANS FEDERATS DEL CAMP DE TARRAGONAI Trobada de caçadors veterans federats del Camp de Tarragona

I Trobada de caçadors veterans federats del Camp de Tarragona

I Trobada de caçadors veterans federats del Camp de Tarragona

I Trobada de caçadors veterans federats del Camp de Tarragona

I Trobada de caçadors veterans federats del Camp de Tarragona

18/06/2019
Es va celebrar a Poboleda (Priorat) el passat dissabte, 15 de juny

El passat dia 15 de Juny es va celebrar la primera trobada de caçadors veterans federats de la Representació Territorial de caça de Tarragona.

 

Al poble de Poboleda (Priorat) Tarragona, als peus del Parc Natural del Montsant va tenir lloc aquesta trobada que va resultar molt positiu donat el currículum de les ponències. Els caçadors assistents, alguns amb més de 80 anys i encara en actiu en l'activitat cinegètica van mostrar el seu interès preguntant i participant en totes les qüestions que es van tractar.

 

El president Joaquim Vidal va fer la introducció, argumentant sòlidament el motiu de la trobada, que forma part del programa anual de la Federació en referència a la formació. Es van projectar dos documentals. En primer lloc “Que és la caça” de Rural Cat, i seguidament un altre de la Fundació Artemisan, exposant el president tots els detalls i aportant el seu propi concepte de la caça del segle XXI.

 

El Dr. Josep Mª Isern, caçador i president de societat de caçadors va exposar d'una forma senzilla però magistral, tots els detalls en salut i previsió per a continuar gaudint de l'activitat cinegètica amb precaució.

 

A continuació membres de la Intervenció d'armes de la Guàrdia Civil de Tarragona, Sergent Antonia Collado i el guàrdia Juan Jaime Díaz, van tractar sobre el reglament d'armes, les revisions i la seguretat en el maneig de les acarones. Els dubtes, preguntes i debat van ser resoltes per la Guàrdia Civil i molt agraïdes pels presents.

Seguidament ens vam disposar a un bon esmorzar consistent en carn a la brasa i bon vi de la comarca i va seguir la tertúlia, els comentaris i records amb la bona harmonia dels assistents, l'alegria de conèixer-se molts d'ells i que portaven temps sense veure's.

 

Agraïments a la societat de caçadors “La Unió” de Poboleda i a l'Ajuntament per la col·laboració i suport en l'organització de l'esdeveniment.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar