Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

CELEBRAT EL CURS D’ARC MECÀNIC DE CAÇACelebrat el curs d’arc mecànic de caça

Celebrat el curs d’arc mecànic de caça

Celebrat el curs d’arc mecànic de caça

Celebrat el curs d’arc mecànic de caça

Celebrat el curs d’arc mecànic de caça

Celebrat el curs d’arc mecànic de caça

Celebrat el curs d’arc mecànic de caça

05/06/2019
Aquest diumenge 2 de juny al Centre Esportiu Municipal Bac de Roda un grup d’arquers han pogut gaudir d’una jornada de formació sobre mecànica i ajust de l’arc compost

La Federació Catalana de Caça segueix recuperant la formació dels arquers, després d’anys sense ofertes per aquest col·lectiu. De mica en mica, es van creant cursos en l’àmbit de la caça amb arc i s’està demostrant que desperten interès i les formacions aconsegueixen sempre un número alt d’inscrits.

 

En són un bon exemple els més de 40 participants al Curs de formació de caça amb arc l’1 de setembre de l’any passat a Alós de Balaguer i els més de 30 en el curs d’arc mecànic d’aquest passat diumenge, 2 de juny.

 

Els assistents a aquesta jornada van poder comptar amb dos cracks de l’arc com son Pepe Duo i Pedro Galiano i l’organització i coordinació de Moises Boza, delegat d’arc de la Federació Catalana de Caça. El programa era molt complet, incloïa la història, evolució i futur de l’arc mecànic, el seu concepte mecànic i funcionament, l’ajustament i regulació de tots i cada un dels seus components (politges, reposafletxes, visors, etc.), l’elecció de les fletxes i puntes de caça i la seva posada a punt final.

 

Volem agrair molt especialment la presència de Pepe Duo i Pedro Galiano que van venir fins a Barcelona per fer la formació a més a més de portar tot el material necessari i també a tots els participants per la seva implicació i les ganes d’aprendre. Esperem que us agradés i que us fos útil.

 

Aprofitem per recomanar al col·lectiu arquer, que si tenen interès en més formacions i voldrien apuntar-s’hi ens ho facin saber per valorar emprendre més activitats.

 


 

 

Celebrado el curso de arco mecánico de caza

 

Este domingo 2 de junio en el Centro Deportivo Municipal Bac de Roda un grupo de arqueros han podido disfrutar de una jornada de formación sobre mecánica y ajuste del arco compuesto

 

La Federación Catalana de Caza sigue recuperando la formación de los arqueros, después de años sin ofertas para este colectivo. Poco a poco, se van creando cursos en el ámbito de la caza con arco y se está demostrando que despiertan interés y las formaciones consiguen siempre un número alto de inscritos.

 

Son un buen ejemplo los más de 40 participantes en el Curso de formación de caza con arco el 1 de septiembre del año pasado en Alós de Balaguer y los más de 30 en el curso de arco mecánico de este pasado domingo, 2 de junio.

 

Los asistentes a esta jornada pudieron contar con dos cracks del arco como son Pepe Duo y Pedro Galiano y la organización y coordinación de Moises Boza, delegado de arco de la Federación Catalana de Caza. El programa era muy completo, incluía la historia, evolución y futuro del arco mecánico, su concepto mecánico y funcionamiento, el ajuste y regulación de todos y cada uno de sus componentes (poleas, reposaflechas, visores, etc.), la elección de las flechas y puntas de caza y su puesta a punto final.

 

Queremos agradecer muy especialmente la presencia de Pepe Duo y Pedro Galiano que vinieron hasta Barcelona para hacer la formación además de traer todo el material necesario y también a todos los participantes por su implicación y las ganas de aprender. Esperamos que os gustara y que os fuera útil.

 

Aprovechamos para recomendar al colectivo arquero que si tienen interés en más formaciones y querrían apuntarse nos lo hagan saber para valorar emprender más actividades.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar