Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

CELEBRATS ELS DOS CURSOS DE TIR ESPECIAL CABIROLCelebrats els dos cursos de tir especial cabirol

Celebrats els dos cursos de tir especial cabirol

Celebrats els dos cursos de tir especial cabirol

Celebrats els dos cursos de tir especial cabirol

04/06/2019
Aquest dissabte 1 i diumenge 2 de juny el Club de Tir Torres de Segre ha acollit unes jornades tècniques de formació de tir al cabirol amb un gran ambient i molta pràctica

La Federació Catalana de Caça segueix promovent la formació dels/de les caçadors/es federats/des en tantes disciplines i àmbits com sigui possible. Aquest passat cap de setmana, sense anar més lluny, hi havia en marxa dos cursos de tir al cabirol i un d’arc mecànic de caça a disposició dels/de les nostres federats/des.

 

En el cas del curs de tir es va decidir fer-lo per duplicat, dissabte i diumenge, per donar més opcions i facilitats als interessats i que poguessin escollir el dia que els anés millor. També es va posar un límit en la inscripció de participants per tal que l’experiència fos personalitzada i útil i els instructors poguessin atendre a tothom. De fet, el Curs de Tir especial cabirol va poder prendre forma gràcies a la feina dels instructors d’excepció Ramon Fito i Joan Carles Masoller, la seva passió pel tir, la seva experiència i les seves ganes d’ensenyar i transmetre. Però tampoc ens podem oblidar de tots/es aquells/es caçadors/es que han volgut aprendre i millorar a l’hora de prémer el gallet i han participat a les jornades, gràcies a tots/es per venir!

 

Volem agrair també al Club de Tir Torres de Segre per acollir-nos com si fóssim a casa, a Eusebio, l’encarregat del camp, per la seva atenció i la seva ajuda i a les marques col·laboradores Gamo Outdoor, RWS, Swarovski Optik i Mutuasport per donar el seu suport a aquesta iniciativa de formació.

 

L’ambient, malgrat la calor, va ser immillorable i esperem que tothom marxés satisfet i amb més ganes encara de seguir practicant i millorant. Recordeu que la pràctica és imprescindible per poder anar al cabirol amb garanties.

 


 

Celebrados los dos cursos de tiro especial corzo

 

Este sábado 1 y domingo 2 de junio el Club de Tiro Torres de Segre ha acogido unas jornadas técnicas de formación de tiro al corzo con un gran ambiente y mucha práctica

 

La Federación Catalana de Caza sigue promoviendo la formación de los/las cazadores/as federados/as en tantas disciplinas y ámbitos como sea posible. Este pasado fin de semana, sin ir más lejos, había dos cursos de tiro al corzo y uno de arco mecánico de caza a disposición de nuestros/as federados/das.

 

En el caso del curso de tiro se decidió hacerlo por duplicado, sábado y domingo, para dar más opciones y facilidades a los/las interesados/as y que pudieran escoger el día que les fuera mejor. También se puso un límite en la inscripción de participantes para que la experiencia fuera personalizada y útil y los instructores pudieran atender a todo el mundo. De hecho, el Curso de Tiro especial corzo pudo tomar forma gracias al trabajo de los instructores de excepción Ramon Fito y Joan Carles Masoller, su pasión por el tiro, su experiencia y sus ganas de enseñar y transmitir. Pero tampoco nos podemos olvidar de todos/as aquellos/as cazadores/as que han querido aprender y mejorar a la hora de apretar el gatillo y han participado en las jornadas, ¡gracias a todos/as por venir!

 

Queremos agradecer también al Club de Tiro Torres de Segre por acogernos como si estuviéramos en casa, a Eusebio, el encargado del campo, por su atención y su ayuda y a las marcas colaboradoras Gamo Outdoor, RWS, Swarovski Optik y Mutuasport por dar su apoyo a esta iniciativa de formación.

 

El ambiente, a pesar del calor, fue inmejorable y esperamos que todo el mundo se fuera satisfecho y con más ganas todavía de seguir practicando y mejorando. Recordad que la práctica es imprescindible para poder ir al corzo con garantías.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar