Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ ENTRE LA FCC I LA GUARDIA CIVIL PER ACORDAR COL·LABORACIONS EN MATÈRIA DE SEGURETAT I FORMACIÓ DELS CAÇADORSReunió entre la FCC i la Guardia Civil per acordar col·laboracions en matèria de seguretat i formació dels caçadors

21/05/2019
Les oficines de la FCC van acollir una positiva reunió de treball amb el Sr. Pedro Garrido Roca, general de la Guardia Civil, que va servir per establir diferents propostes de col·laboració en matèria de seguretat, formació, etc.

El passat dimarts 14 de maig,  les oficines de la Federació Catalana de Caça, van esdevenir el marc per la celebració d'una profitosa trobada de treball amb el Sr. Pedro Garrido Roca, general de la Guardia Civil, cap de la 7ª Zona C.A. de Catalunya, que va servir per acordar diferents  propostes de col·laboració en matèria de seguretat, formació, projectes de futur i possibles aportacions del col·lectiu en la redacció de normatives que afecten a la caça, etc.

 

Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça i Joaquim Zarzoso, membre de la junta directiva de la FCC i president de la Territorial de Barcelona, van rebre el passat dimarts 14 de maig a la seu de la Federació la visita del general de la Guardia Civil, el senyor Pedro Garrido, amb el qual van mantenir una profitosa trobada de treball. Fruit d’aquesta reunió, es va propiciar la celebració d’unes jornades entre ambdues institucions en matèria de seguretat i formació dels caçadors i caçadores federats.

 

Per part de la Federació Catalana de Caça també es va demanar el suport de la Guardia Civil, mitjançant els agents del SEPRONA,  per a les societats de caçadors a l’hora de controlar el furtivisme; una veritable xacra que cal eradicar. A aquesta petició es va sumar la demanda de que siguin escoltades les aportacions dels caçadors realitzades de manera prèvia al desenvolupament de les normes, com en futures lleis d’armes i/o modificacions.

 

La Federació Catalana de Caça, que va agrair la predisposició i respecte manifestat cap al col·lectiu de caçadors de Catalunya per part del General Sr. Pedro Garrido; també va oferir al representant de la Guardia Civil la total col·laboració del col·lectiu en la vigilància del medi natural pel que fa a malalties d’espècies cinegètiques, furtivisme, utilització de productes fitosanitaris i prevenció d’incendis, entre d’altres aportacions.

 


 

Reunión entre la FCC y la Guardia Civil para acordar colaboraciones en materia de seguridad y formación de los cazadores

 

El pasado martes 14 de mayo,  las oficinas de la Federación Catalana de Caza fueron el escenario de una positiva reunión de trabajo con el Sr. Pedro Garrido Roca, general de la Guardia Civil, jefe de la 7ª Zona C.A. de Cataluña, que sirvió para establecer diferentes propuestas de colaboración en materia de seguridad, formación, proyectos de futuro y posibles aportaciones del colectivo en la redacción de normativas que afectan a la caza, etc.

 

Sergio Sánchez, presidente de la Federación Catalana de Caza y Joaquim Zarzoso, miembro de la junta directiva de la FCC y presidente de la Territorial de Barcelona, recibieron el pasado martes 14 de mayo en la sede de la Federación la visita del general de la Guardia Civil, el señor Pedro Garrido, con el que mantuvieron un provechoso encuentro de trabajo. Fruto de esta reunión, se propició la celebración de unas jornadas entre ambas instituciones en materia de seguridad y formación de los cazadores y cazadoras federados.

 

Por parte de la Federación Catalana de Caza también se pidió el apoyo de la Guardia Civil, mediante los agentes del SEPRONA, para las sociedades de cazadores a la hora de controlar el furtivismo; una verdadera lacra que es necesario erradicar. A esta petición se sumó la de solicitar que sean escuchadas, de manera previa al desarrollo de las normas, como en futuras leyes de armas y / o modificaciones, las aportaciones de los cazadores.

 

La Federación Catalana de Caza, que agradeció la predisposición y respeto manifestado hacia el colectivo de cazadores de Cataluña por parte del General Sr. Pedro Garrido; también ofreció al representante de la Guardia Civil la total colaboración del colectivo en la vigilancia del medio natural en cuanto a enfermedades de especies cinegéticas, furtivismo, utilización de productos fitosanitarios y prevención de incendios, entre otras aportaciones.

 

 

 

 

 

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar