Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

NOÈLIA CARTES AMB EL BRETÓ ARPAN DE SOMONTANO I FELIX BARRAGAN AMB LA POINTER JANA, VENCEDORS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SANT HUBERT 2019Noèlia Cartes amb el bretó Arpan de Somontano i Felix Barragan amb la pointer Jana, vencedors del Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2019

Noèlia Cartes amb el bretó Arpan de Somontano i Felix Barragan amb la pointer Jana, vencedors del Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2019

Noèlia Cartes amb el bretó Arpan de Somontano i Felix Barragan amb la pointer Jana, vencedors del Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2019

Noèlia Cartes amb el bretó Arpan de Somontano i Felix Barragan amb la pointer Jana, vencedors del Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2019

30/04/2019
Sílvia Aguilar (2a), Eva Rius (3a), Manuel Teixeira (2n) i Francisco Javier Caballero (3r) van completar els podis del Campionat de Catalunya.

El Campionat de Catalunya de Sant Hubert va celebrar-se aquest passat dissabte a Vilopriu (Girona), amb total normalitat i amb un dia ideal per celebrar la prova. Els núvols i el sol van alternar-se tot el matí, permetent que no fes massa calor ni massa fred i els gossos poguessin fer la seva feina.

 

Això si, la pluja abundant del dia anterior va fer que s’haguessin de canviar els camps seleccionats prèviament i es va haver de realitzar la prova en una zona més boscosa.

 

Cap a les 8:30 va començar la prova, després del corresponent sorteig de camps. I al voltant de les 14:30 hores, després del barrage entre els dos primers de cada camp, va finalitzar el Campionat. Després, es va gaudir d’un dinar de germanor dins el mateix recinte del Faisà d’Or.  

 

El president de la Representació Territorial de Girona, Josep Blanquera, va ser l’encarregat d’entregar els premis.  

 

Volem donar les gràcies per la seva col·laboració a la Representació Territorial de Girona, que absolutament implicats en la prova, van aportar prou personal per aconseguir un magnífic desenvolupament del campionat, al Faisà d’or per aportar les perdius i les instal·lacions, a l’empresa de material i roba de caça Iberzone per els meravellosos premis dels campions i campiones i com no podia ser d’altre manera, als jutges Fernando de Miguel i Xavier Alvarez.  

El Campionat d’Espanya de Sant Hubert està previst per el 28 i 29 de setembre a Gurrea de Gallego a Huesca.

 


 

Noèlia Cartes con el bretón Arpan de Somontano y Felix Barragan con la pointer Jana, vencedores del Campeonato de Cataluña de San Huberto 2019

 

Sílvia Aguilar (2ª), Eva Rius (3ª), Manuel Teixeira (2º) y Francisco Javier Caballero (3º) completaron los podios del Campeonato de Cataluña.  

 

El Campeonato de Cataluña de San Huberto se celebró este pasado sábado en Vilopriu (Girona), con total normalidad y con un día ideal para celebrar la prueba. Las nubes y el sol se alternaron toda la mañana, permitiendo que no hiciera ni demasiado calor ni demasiado frío y los perros pudieran hacer su trabajo.

 

Eso sí, la lluvia abundante del día anterior hizo que se tuvieran que cambiar los campos seleccionados previamente y se tuvo que realizar la prueba en una zona más boscosa.

 

Hacia las 8:30 se empezó la prueba, después del correspondiente sorteo de campos. Y alrededor de las 14:30 horas, después del barrage entre los dos primeros de cada campo, finalizó el Campeonato. Después, se disfrutó de una comida dentro del mismo recinto del Faisà d’Or.  

 

El presidente de la Representación Territorial de Girona, Josep Blanquera, fue el encargado de entregar los premios. 

 

Queremos dar las gracias por su colaboración a la Representación Territorial de Girona, que absolutamente implicados en la prueba, aportaron suficiente personal para conseguir un magnífico desarrollo del campeonato, al Faisà d’Or por la aportación de perdices y las instalaciones, a la empresa de material y ropa de caza Iberzone por sus maravillosos premios para los campeones y campeonas y como no podía ser de otra manera, a los jueces Fernando de Miguel y Xavier Alvarez.  

 

El Campeonato de España de San Huberto está previsto para el 28 y 29 de septiembre en Gurrea de Gallego, Huesca.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar