Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA INSTA AL PRESIDENT DE LA RFEC A DEIXAR EL SEU CÀRREC DE MANERA INMEDIATALa Federació Catalana de Caça insta al president de la RFEC a deixar 
el seu càrrec de manera inmediata

24/04/2019

De manera unànime i consensuada, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça vol manifestar el seu més absolut rebuig al respecte de la decisió presa de forma individual per part del president de la RFEC, el senyor Ángel López Maraver, de presentar-se com a candidat a Eurodiputat per les llistes del partit polític VOX a les properes eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el diumenge 26 de maig, tot simultaniejant la representació dels caçadors i caçadores a nivell estatal, quelcom que entenem com absolutament incompatible.

 

Som conscients de que hem de respectar, i respectem, les opcions polítiques personals de cadascú; però creiem fermament en la necessitat de que institucions com les nostres no estiguin polititzades. Entenem que la decisió de significar-se o optar per un determinat partit, sigui el que sigui, sense renunciar de manera prèvia al càrrec de president de la RFEC vincula a tot el col·lectiu a unes determinades sigles polítiques; un fet que no pot estar més allunyat de la realitat i de la voluntat dels caçadors i caçadores de Catalunya i de la resta de l’Estat.

 

Per altra banda, malauradament la seva decisió personal tira per terra, en gran mesura, els esforços d’aquesta Junta Directiva i els d’altres comunitats autònomes a l’hora d’iniciar campanyes com #lacaçatambévota on la imparcialitat política de les institucions ha estat una màxima.  Com ja hem dit amb anterioritat, la caça és un exemple de transversalitat en quant a la diversitat de perfils que componen el col·lectiu de caçadors i caçadores i una decisió com la del Sr. Maraver compromet d’una manera directa la pluralitat del col·lectiu.


Per tot això, diversos presidents autonòmics hem forçat la convocatòria urgent d’un comitè interautonòmic de la RFEC per al proper dilluns 29 d’abril. Esperem trobar una sortida ràpida i pactada a l’actual crisi, que en qualsevol cas passa per la sortida d’Angel López Maraver de la presidència de la RFEC, en cas contrari la Federació Catalana de Caça demanarà la seva dimissió immediata.

  


 

La Federación Catalana de Caza insta al presidente de la RFEC a dejar su cargo de manera inmediata

  

De manera unánime y consensuada, la Junta Directiva de la Federación Catalana de Caza quiere manifestar su más absoluto rechazo al respecto de la decisión tomada de forma individual por parte del presidente de la RFEC, el señor Ángel López Maraver, de presentarse como candidato a Eurodiputado por las listas del partido político VOX en las próxima elecciones, que tendran lugar el próximo 26 de mayo, simultaneando la representación de los cazadores y cazadoras a nivel estatal, algo que entendemos como absolutamente incompatible.

 

Somos conscientes de que tenemos que respetar, y respetamos, las opciones políticas personales de cada uno; pero creemos firmemente en la necesidad de que instituciones como las nuestras no estén politizadas. Entendemos que la decisión de significarse o optar por un determinado partido, sea el que sea, sin renunciar de manera previa al cargo de presidente de la RFEC vincula a todo el colectivo a unas determinadas siglas políticas; un hecho que no puede estar más alejado de la realidad y de la voluntad de los cazadores y cazadoras de Cataluña y del resto del Estado.

 

Por otro lado, desgraciadamente su decisión personal tira, en gran medida, por tierra los esfuerzos de esta Junta Directiva y los de otras comunidades autónomas a la hora de iniciar campañas como #lacazatambienvota donde la imparcialidad política de las instituciones ha sido una máxima. Como ya hemos dicho con anterioridad, la caza es un ejemplo de transversalidad en cuanto a la diversidad de perfiles que componen el colectivo de cazadores y cazadoras y una decisión como la del Sr. Maraver compromete de una manera directa la pluralidad del colectivo.

 

Por todo ello, varios presidentes autonómicos hemos forzado la convocatoria urgente de un comité interautonómico de la RFEC para el próximo lunes 29 de abril. Esperamos encontrar una salida rápida y pactada a la actual crisis, que en cualquier caso pasa por la salida de Angel López Maraver de la presidencia de la RFEC, de lo contrario la Federación Catalana de Caza pedirá su dimisión inmediata.

 

 

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar