Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

NÚMERO 25 DE LA GENETA, LA REVISTA DE LA EDITADA PER LA FCC, LA REVISTA DELS CAÇADORS I CAÇADORES DE CATALUNYANúmero 25 de La Geneta, la revista de la editada per la FCC, la revista dels caçadors i caçadores de Catalunya

18/04/2019
Us fem a mans, un nou número, en format digital de La Geneta, que recull informació d´interès del darrer trimestre de 2018 i els primers mesos d´aquest 2019.

Enllaç La Geneta número 25 - 1r trimestre 2019

 

Amb la voluntat de mantenir-vos informats de les notícies d’interès vinculades amb la nostra passió i, especialment, de l’activitat duta a terme, tant per part de la Federació Catalana de Caça com de les diferents Representacions Territorials tant en la defensa i representació dels dret i interessos dels caçadores i caçadores i ocellaires de Catalunya, així com del nostre dia a dia (competicions, jornades formatives, activitats...) us fem a mans ell número 25 de La Geneta, la revista dels caçadors i caçadores federats i federades de Catalunya, que com sempre, continua obert als vostres comentaris, suggeriments, crítiques, col·laboracions.

 

 

A hores d'ara, esdevé més necessari que mai que la caça, les federacions, les organitzacions i entitats que defensem i representem la realitat de l'activitat cinegètica tinguem veu pròpia i expliquin dia a rere dia la importància que té per al conjunt de la societat i la conservació i sostenibilitat del medi natural la nostra activitat. Per aquesta raó, La Geneta, les nostres xarxes socials (facebook, twitter, instagram, web, whatsapp...), la nostra participació directa als mitjans de comunicació esdevenen juguen un paper clau i decisiu a l’hora de defensar i representar els nostres drets i interessos. Mantenir un flux comunicatiu rigorós, permanent, transparent... ja no és una opció, és una de les nostres claus de futur.

Com ja van comentar en darrers edicions, per acord de l’assemblea des de 2017 vam optar per aquest format digital (tot i que també realitzem una petita edició de revistes en format imprès), ja que ens permès, entre altres fets, la publicació de més revistes en el decurs de l'any, així com  elaborar un producte multimèdia més complet i atractiu a l’incorporar a la revista enllaços a pàgines web d’interès i/o relacionades amb el contingut, galeries d’imatges o vídeos que podeu clicar i visualitzar després d’haver llegit l’article.

 

 

Com ja hem dit des de la primera edició, i seguim insistint, la nostra intenció és que aquesta revista sigui oberta a tots/es els caçadors/es, que ajudi a difondre les preocupacions, els èxits i els projectes del nostre col·lectiu i que resulti útil i interessant llegir-la. En definitiva volem que sigui #laveudelscaçadors i per això podeu proposar-nos idees, fer preguntes i/o crítiques i explicar-nos el que vulgueu a través del correu electrònic info@federcat.com

 

   

Aquesta revista estarà sempre oberta a les informacions que ens arribin des dels/les caçadors/es i que ens demanin els/les caçadors/es.

 

 

Si volem que la nostra veu s’escolti, esdevé cabdal que siguem proactius, comunicativament parlant, per això, us animem a seguir-nos a les xarxes socials, a entrar de manera habitual al nostre web i, és clar, a compartir l’enllaç o el PDF de La Geneta amb coneguts, amics/gues, familiars, etc.

 

 

Si voleu descarregar La Geneta, número 25 cliqueu l'enllaç document PDF

 Document PDF
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar