Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

CONFERÈNCIA “EL TRET PERFECTE” A CINEGÉTICA 2019 DE LA MÀ DE RAMÓN FITÓConferència “El tret perfecte” a Cinegética 2019 de la mà de Ramón Fitó

21/03/2019
Fitó, periodista, expert caçador i tirador del més alt nivell, explicarà tots els trucs per realitzar un tret perfecte i contestarà totes les nostres preguntes.

El proper dissabte dia 23 de març a les 12:00 hores a l’escenari de la incomparable fira Cinegética 2019 que es realitza al pavelló 14 de IFEMA a Madrid,  gaudirem d’una apassionant conferència patrocinada per Swarovski Optik, el títol de la qual es “El tret perfecte” i que serà impartida pel nostre gran amic i col·laborador Ramón Fitó.

 

En el món de la caça és més important on impacta el projectil que el tipus de projectil que utilitzem, el tret perfecte és col·locar la bala al lloc. Per cobrar la nostra peça de manera ràpida i donar-li a més a més, una mort digna, no hi ha una altre secret que la col·locació del tret. Arribar a tenir un animal a tir pot ser fruit d’hores, o fins i tot de dies de feina. És just en aquest moment on hem de posar el màxim d’atenció… tan sols ens separa de la nostra peça unes dècimes de segon, s’ha d’apuntar i disparar. Amb la finalitat de minimitzar les peces ferides s’ha de tenir molt en compte la posició de l’animal, just abans de prémer el gallet…

 

La xerrada la impartirà Ramón Fitó, periodista, expert caçador i tirador del més alt nivell, que amb les seves experiències ens obrirà al món de com i perquè realitzar un tret perfecte i no dubtarà a contestar totes les nostres preguntes.

 

 


 

 

Conferencia “El disparo perfecto” en Cinegética 2019 de la mano de Ramón Fitó

 

Fitó, periodista, experto cazador y tirador del más alto nivel, explicará todos los trucos para realizar un disparo perfecto y contestara todas nuestras preguntes.  

 

El próximo sábado día 23 de Marzo a las 12:00 horas en el escenario  de la incomparable feria Cinegética 2019 que se realiza en el pabellón 14 de IFEMA en Madrid,  disfrutaremos de una apasionante conferencia patrocinada por Swarovski Optik, cuyo título es “El disparo perfecto” y que será impartida por nuestro gran amigo y colaborador Ramón Fitó.

 

En el mundo de la caza es más importante donde impacta nuestro proyectil que el tipo de proyectil que usemos, el disparo perfecto es colocar la bala en el sitio. Para cobrar nuestra pieza de forma rápida y darle además una muerte digna, no hay otro secreto que la colocación del tiro. Llegar a tener un animal a tiro puede ser fruto de horas, o incluso días de trabajo. Es justo en ese momento donde tenemos que poner el máximo de atención… tan solo nos separa de nuestra pieza unas décimas de segundo, hay que apuntar y disparar. Con la finalidad de minimizar las piezas heridas  se tiene que tener muy en cuenta la posición del animal, justo antes de apretar el gatillo…

 

La charla la impartirá Ramón Fitó, periodista, experto cazador y tirador del más alto nivel, que con sus experiencias nos abrirá el mundo de cómo y porque realizar un disparo perfecto y no dudará en contestar todas nuestras preguntas.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar