Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA CAÇA, PRESENT AL SALÓ DE L´ESPORT I DEL TURISME ACTIU I DE MUNTANYA DE LLEIDALa caça, present  al Saló de l´Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya de Lleida

La caça, present  al Saló de l´Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya de Lleida

La caça, present  al Saló de l´Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya de Lleida

21/03/2019
La FCC instal·larà la seva carpa informativa en aquesta fira de referència pel turisme i les activitats a la muntanya, que es durà a terme aquest cap de setmana (dissabte i diumenge 23 i 24) al pavelló 4 del recinte firal de Fira de Lleida.

Per primera vegada, el col·lectiu de caçadors de Catalunya tindrà una presència activa en una fira, fora de l’àmbit estrictament cinegètic, amb motiu de la seva participació aquesta cap de setmana, dies 23 i 24 al Saló del Deporte i del Turisme Actiu  i de Muntanya, el saló de referència en la promoció d’aquest tipus d’oferta turística del sud d’Europa.

 

Aquesta iniciativa forma part de tot un seguit d’accions impulsades per la FCC i les diferents territorials orientades a realitzar una labor pedagògica que té per objectiu explicar a la societat d’una manera propera i directa que és la caça, la seva funció, característiques; així com l’important paper que juguen els caçadors i caçadores de Catalunya com a gestors del medi natural i la seva directa col·laboració, a diferents nivells, en el control de les diferents  espècies cinegètiques, entre altres aspectes.

 

Amb motiu de la celebració d’aquesta fira, que cada any acull la presència de més de 15.000 persones, la Federació Catalana de Caça instal·larà la seva carpa informativa on les activitats pedagògiques adreçades canalla i la presència de tots un seguit de panels informatius al respecte de l’activitat cinegètica tindran un especial protagonisme.

 

A més d’aquesta carpa informativa i formativa, el dissabte al matí, el tècnic de la FCC Dani Camacho impartirà una interessant xarrada amb l’objectiu de fer palès la importància de l’activitat cinegètica per a les poblacions rurals “La caça com element dinamitzador soci econòmic del món rural a Catalunya” .

 

Dates de celebració: 23 y 24 de març de 2019

Horari d’apertura al públic: de 10:00 a 14:00 h. y de 16:00 a 20:00 h.

Lloc: Pavelló 4 de Fira de Lleida – Sala Nord

Entrades:

•          Entrada:  3,00 € (a la FCC i la Representació Territorial de la FCC a Lleida teniu invitacions a la vostra disposició)

•          Los menores de 6 años tienen la entrada gratuita

 

Ponència de Dani Camacho, tècnic de la FCC

•          La caça com element dinamitzador soci econòmic del món rural a Catalunya

•          Lloc: Pavelló 4

•          Hora: De 10.00 a 11.00 hores

 


 

La caza, presente en el Salón del Deporte y del Turismo Activo y de Montaña de Lleida

 

La Federación Catalana de Caza instalará su carpa informativa en esta feria de referencia para el turismo y las actividades en la montaña, que se llevará a cabo este fin de semana (sábado y domingo 23 y 24) en el pabellón 4 del recinto ferial de Fira de Lleida.

 

Por primera vez, el colectivo de cazadores de Cataluña tendrá una presencia activa en una feria, fuera del ámbito estrictamente cinegético, con motivo de su participación este fin de semana, días 23 y 24, en el Salón del Deporte y del Turismo activo y de Montaña, el salón de referencia en la promoción de este tipo de oferta turística del sur de Europa.

 

Esta iniciativa forma parte de una serie de acciones impulsadas por la FCC y las diferentes territoriales orientadas a realizar una labor pedagógica que tiene como objetivo explicar a la sociedad de una manera cercana y directa que es la caza, su función, características; así como el importante papel que juegan los cazadores y cazadoras de Cataluña como gestores del medio natural y su directa colaboración, a diferentes niveles, en el control de las diferentes especies cinegéticas, entre otros aspectos.

 

Con motivo de la celebración de esta feria, que cada año acoge la presencia de más de 15.000 personas, la Federación Catalana de Caza instalará su carpa informativa en la cual las actividades pedagógicas dirigidas canalla y la presencia de toda una serie de paneles informativos i didácticos al respecto de la actividad cinegética tendrán un especial protagonismo.

 

Además de esta carpa informativa y formativa, el sábado por la mañana, el técnico de la FCC Dani Camacho impartirá una interesante charla con el objetivo de hacer patente la importancia de la actividad cinegética para las poblaciones rurales "La caza como elemento dinamizador socio económico del mundo rural en Cataluña ".

 

Fechas de celebración: 23 y 24 de marzo de 2019

Horario de apertura al público: de 10:00 a 14:00 h. y de 16:00 a 20:00 h.

Lugar: Pabellón 4 de Fira de Lleida

Entradas:

• Entrada: 3,00 € (en la FCC y la Representación Territorial de la FCC en Lleida tenéis invitaciones a vuestra disposición)

• Los menores de 6 años Tienen la entrada gratuita

 

Ponencia de Dani Camacho, técnico de la FCC

• La caza como elemento dinamizador socio económico del mundo rural en Cataluña

• Lugar: Pabellón 4 – Sala Norte

• Hora: De 10.00 a 11.00 horas

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar