Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FCC I L’ONC SATISFETES AMB LA CONDEMNA DE 45 ANYS DE L´ASSASSÍ DELS 2 AGENTS RURALS A ASPALa FCC i l’ONC satisfetes amb la condemna de 45 anys de l´assassí dels 2 Agents Rurals a Aspa

11/02/2019
La Federació Catalana de Caça i l´Oficina Nacional de la Caça, a la Conservació i el Desenvolupament Rural (ONC) i consideren exemplaritzant la condemna dictada contra l´assassí de 2 Agents Rurals a Aspa fa ara 2 anys.

La condemna arriba als 45 anys de presó i una indemnització d’un milió d'euros, pena que satisfà les expectatives de les 2 entitats del sector cinegètic personades en el procés com a acusació popular. Finalment, la pena de presó s'ha reduït enfront de les peticions de les acusacions tenint en compte l'existència d'un concurs de delictes i de la concurrència de l'atenuant de confessió.

 

En tot cas, les dues entitats assenyalen que les famílies veuran compensat d'alguna manera el seu dolor i els companys de les víctimes han vist satisfeta la seva demanda d'una sentència exemplaritzant.

 

Per al president de la ONC, Felip Vegue, el més important és que s'ha fet justícia amb una condemna exemplar. A més, destaca que el sector de la caça ha estat al costat de les víctimes en aquest procés i ha arribat fins al final en la seva exigència que s'arribés a una pena contundent i ajustada a la gravetat dels delictes comesos.

 

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, "tot i que cap condemna, per alta que sigui, pot mitigar les conseqüències derivades de l’assassinat dels 2 Agents Rurals, valorem positivament aquesta condemna en la mesura que l'entenem com exemplaritzant. Un cop més, volem manifestar la nostra repulsa per aquests fets i unir-nos al dolor de les famílies dels dos agents, així com recordar, que la Federació Catalana de Caça, seguirà condemnant per tots els mitjans al seu abast qualsevol acció il·lícita en l'àmbit cinegètic ".


La FCC y la ONC satisfechas con la condena de 45 años del asesino de los 2 Agentes Rurales en Aspa

 

La Federación Catalana de Caza y la Oficina Nacional de la Caza, la Conservación y el Desarrollo Rural (ONC) y consideran ejemplarizante la condena dictada contra el asesino de 2 Agentes Rurales en Aspa hace ahora 2 años.

 

La condena alcanza los 45 años de prisión y una indemnización que alcanza 1 millón de euros, pena que colma las expectativas de las 2 entidades del sector cinegético personadas en el proceso como acusación popular. Finalmente, la pena de cárcel se ha reducido frente a las peticiones de las acusaciones teniendo en cuenta la existencia de un concurso de delitos y de la concurrencia de la atenuante de confesión.

 

En todo caso, ambas entidades señalan que las familias verán compensado de alguna manera su dolor y los compañeros de las víctimas han visto satisfecha su demanda de una sentencia ejemplarizante.

 

Para el presidente de la ONC, Felipe Vegue, lo más importante es que se ha hecho justicia con una condena ejemplar. Además, destaca que el sector de la caza ha estado junto a las víctimas en este proceso y ha llegado hasta el final en su exigencia de que se llegase a una pena contundente y ajustada a la gravedad de los delitos cometidos.

 

Por su parte, el presidente de la Federación Catalana de Caza, Sergio Sánchez, “a pesar de que ninguna condena, por alta que sea, puede mitigar las consecuencias derivadas del asesinato de los 2 Agentes Rurales, valoramos positivamente esta condena en tanto en cuanto la entendemos como ejemplarizante. Una vez más, queremos manifestar nuestra repulsa por estos hechos y unirnos al dolor de las familias de los dos agentes, así como recordar, que la Federación Catalana de Caza, seguirá condenando por todos los medios a su alcance cualquier acción ilícita en el ámbito cinegético”.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar