Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

ASSOLIDES LES DOS JORNADES INFORMATIVES A TARRAGONA SOBRE LA PESTA PORCINA AFRICANAAssolides les dos jornades informatives a Tarragona sobre la Pesta Porcina Africana

Assolides les dos jornades informatives a Tarragona sobre la Pesta Porcina Africana

Assolides les dos jornades informatives a Tarragona sobre la Pesta Porcina Africana

06/02/2019
La Representació Territorial de la Federació de Caça de Tarragona ha dut a terme el dos seminaris programats sobre la PPA

Els passats dies 15 i 22 de gener, primer a Poboleda (Priorat) i després a Valls (Alt Camp), ens vam reunir per comentar la problemàtica d’aquesta malaltia vírica que afecta als porcs domèstics i senglars a gran part d’Europa.

 

Va obrir les jornades el president de la Territorial Sr. Joaquim Vidal, fent una breu però documentada exposició del tema. Seguidament, el Director de Serveis Territorials d’Agricultura a Tarragona Sr. Angel Xifré, va prendre la paraula donant pas al Sr. Carles Casals Cap de la Secció d’Activitats Cinegètiques i Pesca d’Agricultura comentant àmpliament les qüestions sobre la PPA.

 

A continuació el Sr. Santiago Lavin del SEFAS (Servei d’Ecopatologia de Fauna silvestre) de la UAB, ens va il·lustrar amb deteniment sobre aspectes i repercussions de la malaltia.

 

Per acabar el Sots-Inspector dels Agents Rurals del Camp de Tarragona Sr. Cándido Rincón, va presentar el protocol d’actuació en cas de trobar un senglar mort per causes desconegudes.

 

Les ponències van agradar molt als assistents que van adquirir coneixements suficients per saber com actuar en el cas de que la PPA traspassi fronteres. Va quedar palesa la gravetat de l’assumpte i es va recomanar als presidents de societats la difusió dels temes exposats a tots els seus associats.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar