Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA TANCA UN ACORD AMB MUTUASPORT PER REDUIR L’IMPORT DE LA FEDERATIVA OCELLAIRELa Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Mutuasport per reduir l’import de la federativa ocellaire

03/01/2019
L’acord ha permès reduir el preu del document federatiu en 5€ adaptant les cobertures a les necessitats reals dels ocellaires

La Federació Catalana de Caça segueix treballant per adaptar-se a les noves situacions i circumstàncies canviants. Tal i com ja havíem avançat el passat novembre, s’havia aconseguit una reducció de 3,5€ en el document federatiu per ocellaires però avui podem anunciar una reducció de 5€ gràcies a l’esforç conjunt de la Federació Catalana de Caça, les Representacions Territorials i Mutuasport.  

 

Això deixa el document federatiu ocellaire a 24,25€ i amb unes cobertures totalment adaptades a l’activitat que desenvolupen.  

 

Adjuntem el quadre amb les prestacions de l’assegurança d’accidents de l’ocellaire perquè ho comproveu vosaltres mateixos.

 

I per cert, bon any federats/des!

 


 

La Federación Catalana de Caza cierra un acuerdo con Mutuasport para reducir el importe de la federativa ocellaire

El acuerdo ha permitido reducir el precio del documento federativo en 5€ adaptando las coberturas a las necesidades reales de los ocellaires

 

La Federación Catalana de Caza sigue trabajando para adaptar-se a las nuevas situaciones y circunstancias cambiantes. Tal y como ya habíamos avanzado el pasado noviembre, se había conseguido una reducción de 3,5€ en el documento federativo para ocellaires pero hoy podemos anunciar una reducción de 5€ gracias al esfuerzo conjunto de la Federación Catalana de Caza, las Representaciones Territoriales y Mutuasport.  

 

Eso deja el documento federativo ocellaire a 24,25€ y con unas coberturas totalmente adaptadas a la actividad que desarrollan.  

 

Adjuntamos el cuadro con las prestaciones del seguro de accidentes del ocellaire para que lo comprobéis vosotros mismos.

 

Y por cierto, feliz año federados/das!Prestaciones del seguro de accidentes del silvestrista
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar