Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ISAAC MORALES, DE CATALUNYA, VENCEDOR AL XXVIII CAMPIONAT D´ESPANYA DE CAÇA DE BECADESIsaac Morales, de Catalunya, vencedor al XXVIII Campionat d´Espanya de Caça de Becades

Isaac Morales, de Catalunya, vencedor al XXVIII Campionat d´Espanya de Caça de Becades

Isaac Morales, de Catalunya, vencedor al XXVIII Campionat d´Espanya de Caça de Becades

23/12/2018
El campionat, celebrat a Ripoll el passat 22 de desembre va comptar amb els concurs de 30 caçadors. Aquesta prova va servir com a colofó als actes de celebració del 125 aniversari de la societat de caçadors i pescadors La Rama de Ripoll

El català Isaac Morales va aconseguir el triomf en el XXVIII Campionat d'Espanya de #Caza de Becades, celebrat el passat dissabte 22 de desembre a la localitat de Ripoll, Girona, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Caça, en col·laboració amb la Federació catalana de Caça i la Societat de Caçadors La Rama de Ripoll. Morales, acompanyat pel seu setter anglès, 'Whatsapp' i el jutge José Luis Foia, es van proclamar campions d'Espanya de la modalitat després d'aconseguir abatre 2 becades de sengles trets, arribant al control a les 12:00 hores.

 

El subcampió va ser el representant del Principat d'Astúries, Adrián Fernández Fernández, que acabo la seva participació en la competició caçant també dues becades amb dos trets, entrant al control a les 13:51 hores al costat del seu jutge Ero Adrián Martínez i el seu setter anglès ' Ari de Utielo Bajo '.

 

Miguel Ángel Alonso Valdivieso, de la Comunitat de Madrid, amb el seu setter anglès 'Bruce de Castriello', va aconseguir la tercera posició amb una peça caçada d'un tret, arribant al control a les 12:01 hores, amb el seu jutge Pablo Lastra Fernández. Els altres dos caçadors en arribar al control amb una becada abatuda van ser el cantabre Fernando Valle i el lleidatà Marcel Miret, quart i cinqué respectivament.

 

En el campionat es van aconseguir albirar un total de 14 becades abatent a 7 d'elles entre els trenta caçadors que van prendre part en aquesta final nacional.

 

Des de la RFEC volem agrair a la Federació Catalana de Caça ia la Societat de Caçadors La Branca, de Ripoll, l'ajuda prestada en l'organització d'aquest campionat, així com al Consell Superior d'Esports i als nostres patrocinadors Mutuasport, Cinegètica, Oliveres Solidaris, Avis , Hart i Nissan Navara.

 

Declaracions d'Isaac Morales després de la prova


Isaac Morales, de Cataluña, vencedor en el XXVIII Campeonato de España de Caza de Becadas

 

 

El campeonato se disputó el pasado domingo en la localidad de Ripoll (Girona) y contó con la participación de 30 cazadores procedentes de diferentes comunidades Autónomas. Esta prueba sirvió como colofón a los actos de celebración del 125 aniversario de la sociedad de cazadores y pescadores La Rama de Ripoll

 

El catalán Isaac Morales se alzó con el triunfo en el XXVIII Campeonato de España de #Caza de Becadas, celebrado el pasado sábado 22 de diciembre en la localidad de Ripoll, Gerona, organizado por la Real Federación Española de Caza, en colaboración con la Federación Catalana de Caza y la Sociedad de Cazadores La Rama de Ripoll. Morales, acompañado por su setter inglés, 'Whatsapp' y el juez José Luis Hoya, se proclamaron campeones de España de la modalidad tras lograr abatir dos becadas de sendos disparos, llegando al control a las 12:00 horas.

 

El subcampeón fue el representante del Principado de Asturias, Adrián Fernández Fernández, quien termino su participació en la competición cazando también dos arceas con dos disparos, entrando al control a las 13:51 horas junto a su juez Ero Adrián Martínez y su setter inglés 'Ari de Utiello Bajo'.

 

Miguel Ángel Alonso Valdivieso, de la Comunidad de Madrid, con su setter inglés 'Bruce de Castriello', consiguió la tercera posición con una sorda cazada de un disparo, llegando al control a las 12:01 horas, con su juez Pablo Lastra Fernández. Fernando Valle, de Cantabria, y el leridano Marcel Miret, cuarto y quinto respectivamente fueron los otros dos cazadors en llegar al punto de control con un ave abatida.

 

En el campeonato se consiguieron avistar un total de 14 pitorras abatiendo a 7 de ellas entre los treinta cazadores que tomaron parte en esta final nacional.

 

Desde la RFEC queremos agradecer a la Federación Catalana de Caza y a la Sociedad de Cazadores La Rama, de Ripoll, la ayuda prestada en la organización de este campeonato, así como al Consejo Superior de Deportes y a nuestros patrocinadores Mutuasport, Cinegética, Olivos Solidarios, Avis, Hart y Nissan Navara.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar