Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA TANCA UN ACORD AMB IBERZONE.COM, AMB IMPORTANTS DESCOMPTES PER ALS SEUS FEDERATSLa Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

La Federació Catalana de Caça tanca un acord amb Iberzone.com, amb importants descomptes per als seus federats

23/11/2018
Equipa’t amb tot el que necessites per la nova temporada de caça: roba, calçat, òptica, motxilles i accessoris de les principals marques de caça i muntanya del nord d’Europa.

La Federació Catalana de Caça segueix treballant per aconseguir avantatges per els/les seus/ves federats/des. Aquesta vegada hem tancat un acord amb Iberzone, una botiga online especialitzada en la venda de roba i accessoris per la pràctica d’esports a l’aire lliure. Hi podreu trobar una exhaustiva selecció de marques que destaquen per la qualitat dels seus productes, la tecnologia d’avantguarda, disseny i gran elegància, a més a més d’oferir la millor relació qualitat preu.

 

Perquè ens agrada Iberzone i creiem que també us agradarà a vosaltres?

  • Per la gama de roba i calçat específica per dona més completa, tant per la caça, com pel senderisme i la muntanya.
  • Per l’amplia gama de roba disponible en talles grans, fins 5XL, única a Espanya.
  • Per la seva secció d’òptica en la que ofereixen una amplia gama de productes (visors, prismàtics, telèmetres, visió nocturna i telescopis) de les principals marques internacionals.

 

Quines marques hi podreu trobar?

Hunters Element. Una de les marques de roba de camuflatge de caça més prestigiosa del món, líder en roba tècnica per la caça amb un alt nivell de rendiment i resistència, per desafiar les pitjors condiciones climatològiques.  Especialment desenvolupada per la caça amb arc, acostaments i esperes.

 

Pinewood. Marca líder al nord d’Europa de roba per activitats a l’aire lliure, amb la màxima qualitat i el millor disseny. Productes tecnològicament superiors, una fusió de qualitat i rendibilitat a l’abast de tots/es.

 

SAX. Ofereix el futur de la caça lliure de plom, una munició de caça elaborada en coure. Dissenyada i desenvolupada sota uns sistemes de control de qualitat estrictes ha estat el primer fabricant d’aquest tipus de projectils, que tenen una alta precisió i son molt aerodinàmics, sent més lleugers que els convencionals.

 

Viper-Flex. Sistema de recolzament per l’arma que et permet disparar en qualsevol posició de manera còmoda, segura, ferma i precisa reduint el risc d’errors o animals ferits.

 

3HGR. Fabricant finlandès conegut per haver desenvolupat unes pràctiques corretges per rifles de caça amb les quals transportar l’arma de manera còmode i segura, o transformar-se en un pràctic recolzament pel rifle amb arbres o qualsevol objecte vertical que trobem a la muntanya, i obtenir l’estabilitat necessària per aconseguir un tret precís a llargues distàncies.

 

Gunbox.  Innovadora línia de productes per l’emmagatzematge de tot tipus d’armes i amb una amplia varietat de preus. Entre tots destaca especialment l’armer per vehicles, homologat per la UE, que permet transportar fins a dos armes de forma segura i garantir així la tranquil·litat en tots els teus desplaçaments.

 

Savotta. Reconeguda i prestigiosa marca finlandesa amb diverses dècades d’història coneguda mundialment per les seves motxilles, tendes de campanya, calçat i altres accessoris tant pel muntanyenc como pel caçador. Motxilles resistents i d’alta qualitat pensades perquè durin tota la vida. Els seus articles compleixen els requisits de qualitat més exigents i les proves més dures a les que es pot sotmetre una motxilla.

 

Quins avantatges i descomptes obtinc per ser federat de la Federació Catalana de Caça?

Amb el vostre número de targeta federativa podreu beneficiar-vos de descomptes exclusius i promocions especials.

• Un 15% en roba i calçat.

• Un 10% en motxilles i accessoris.

• Un 5% en òptica i en munició.

 

Què has de fer per beneficiar-te de la promoció?

1.- Entra a la web d’Iberzone, www.Iberzone.com, dona’t d’alta com a usuari incloent el teu número de federat i comença la teva compra.

2.- Quan vagis a tramitar la comanda no t’oblidis de posar com a codi promocional el teu número de targeta de federat de Catalunya.

 

Condicions de la promoció:

La promoció no requereix un import màxim ni un mínim de compra. Els descomptes s’aplicaran exclusivament sobre l’import de la compra de qualsevol producte de la web, els costos d’enviament no estan inclosos. Els descomptes d’aquesta promoció no són acumulables amb d’altres descomptes o promocions.

 

Perquè no només volem que estigueu equipats, sinó que us equipeu amb el millor.

 


 

 

La Federación Catalana de Caza cierra un acuerdo con Iberzone.com, con importantes descuentos para sus federados

Equípate con todo lo que necesites para la nueva temporada de caza: ropa, calzado, óptica, mochilas y accesorios de las principales marcas de caza y montaña del norte de Europa.

 

La Federación Catalana de Caza sigue trabajando para conseguir ventajas para sus federados/as. En esta ocasión hemos cerrado un acuerdo con Iberzone, una tienda online especializada en la venta de ropa y accesorios para la práctica de deportes al aire libre. Podréis encontrar una exhaustiva selección de marcas que destacan por la calidad de sus productos, la tecnología de vanguardia, diseño y gran elegancia, además de ofrecer la mejor relación calidad precio.

 

¿Por qué nos gusta Iberzone y creemos que os gustará también a vosotros/as?

  • Por la gama de ropa y calzado específica para mujer más completa, tanto para caza, como para senderismo y montaña.
  • Por la amplia gama de ropa disponible en tallas grandes, hasta 5XL, única en España.
  • Por su sección de óptica en la que ofrecen una amplia gama de productos (visores, prismáticos, telémetros, visión nocturna y telescopios) de las principales marcas internacionales.

 

¿Qué marcas podréis encontrar?

Hunters Element. Una de las marcas de ropa de camuflaje de caza más prestigiosas del mundo, líder en ropa técnica para caza con un alto nivel de rendimiento y resistencia, para desafiar las peores condiciones climatológicas. Especialmente desarrollada para caza con arco, recechos y esperas.

Pinewood. Marca líder en el norte de Europa de ropa para actividades al aire libre con la máxima calidad y el mejor diseño. Productos tecnológicamente superiores, una fusión de calidad y rentabilidad al alcance de todos.

SAX. Ofrece el futuro de la caza libre de plomo, una munición de caza elaborada en cobre. Diseñada y desarrollada bajo unos sistemas de control de calidad estrictos ha sido el primer fabricante de este tipo de proyectiles que tienen una alta precisión y son muy aerodinámicos, siendo más ligeros que los convencionales.

Viper-Flex. Sistema de apoyo para el arma que te permite disparar en cualquier posición de forma cómoda, segura, firme y certera reduciendo el riesgo de fallos o reses heridas.

3HGR. Fabricante finlandés conocido por haber desarrollado unas prácticas correas para rifles de caza con las que transportar el arma de forma cómoda y segura, o transformarse en un práctico apoyo para el rifle con árboles o cualquier otro objeto vertical que encontremos en el monte, y obtener la estabilidad necesaria para conseguir un tiro certero a largas distancias.

Gunbox.  Novedosa línea de productos para el almacenamiento de todo tipo de armas y con una amplia variedad de precios. Entre todos destaca especialmente el armero para vehículos, homologado por la Unión Europea, que permite transportar hasta dos armas de forma segura, y garantizar así la tranquilidad en todos tus desplazamientos.

Savotta. Reconocida y prestigiosa marca finlandesa con varias décadas de historia conocida mundialmente por sus mochilas, tiendas de campaña, calzado y demás accesorios tanto para el montañista como para el cazador. Mochilas resistentes y de alta calidad pensadas para que duren toda la vida. Sus artículos cumplen los requisitos de calidad más exigentes y las pruebas más duras a las que se pueda someter una mochila.

 

¿Qué ventajas y descuentos obtengo para ser federado de la Federación Catalana de Caza?

Con vuestro número de tarjeta federativa podréis beneficiaros de descuentos exclusivos y promociones especiales.

• Un 15% en ropa y calzado.

• Un 10% en mochilas y accesorios.

• Un 5% en óptica y en munición.

 

¿Qué tienes que hacer para beneficiarte de la promoción?

1.- Entra en la web de Iberzone, www.Iberzone.com, date de alta como usuario incluyendo tu número de federado, y empieza tu compra.

2.- Cuando vayas a tramitar tu pedido no te olvides de poner como código promocional tu número de tarjeta de federado de Cataluña.

 

Condiciones de la promoción:

La promoción no requiere un importe máximo ni un mínimo de compra. Los descuentos se aplicaran exclusivamente sobre el importe de la compra de cualquier producto de la web, los costes de envío no están incluidos. Los descuentos de esta promoción no son acumulables con otros descuentos o promociones.

 

Porqué no sólo queremos que estéis equipados, sino que os equipéis con lo mejor.www.iberzone.com/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar