Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

VÍCTOR VILA, DE LA TERRITORIAL DE LES TERRES DE L’EBRE, GUANYADOR DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOSGuanyadors del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Pòdium en dones al Campionat de Catalunya de Caça Menor amb Gos

El campionat va comptar amb 23 inscripcions

Víctor Vila, de la Territorial de les Terres de l’Ebre, guanyador del Campionat de Catalunya de Caça Menor Amb Gos

Víctor Vila, de la Territorial de les Terres de l’Ebre, guanyador del Campionat de Catalunya de Caça Menor Amb Gos

12/11/2018
El vedat de la societat de caçadors Foment de la Caça, de Figuerola del Camp (Tarragona) va acollir el passat dissabte 11 de novembre aquesta prova que va comptar amb la participació de 23 caçadors i caçadores

Dissabte passat va tenir lloc una nova edició del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb Gos, classificatori per al Campionat d'Espanya, en els terrenys del vedat de la societat de caçadors de Figuerola del Camp. La prova, amb la perdiu –en aquest cas cedides pels nostres amics i col·laboradors del Faisà d’Or- com a principal objectiu de caça, tot i que també era permesa la captura d’algunes altres espècies cinegètiques, va comptar amb el concurs de 20 caçadors i 3 caçadores.

 

Després de la preceptiva assignació de jutges, mitjançant sorteig, i la lectura de la normativa de participació i normes de seguretat a les 09.00 del matí va començar la competició. Amb cinc hores per davant i un dia que va acompanyar pel que fa a la climatologia, bona temperatura i sense vent, els competidors i competidores es van desplegar per la zona de caça del vedat. Al voltant de les 12.00 del migdia, Aitor Alejandre, de la Territorial de Tarragona, amb tres captures, va ser el primer concursant en finalitzar la seva participació en la prova. A poc a poc van anar entrant tots els participants la gran majoria amb alguna captura. Eugeni Sanfeliu, guanyador de la passada edició, va ser l´últim caçador en passar per la taula de control; en aquesta ocasió, a aquest gran caçador de les Terres de Lleida no li va acompanyar la sort i va tancar la seva participació amb tres perdius abatudes, que no van ser suficients per pujar al pòdium.

 

Després d'una gran jornada de caça i de sana competició Víctor Vila, de les Terres de l'Ebre es va proclamar vencedor absolut de la competició amb un total de 2.750 punts fruit de les 4 perdius abatudes per ell i la caça d'un altre exemplar per part del seu gos. La segona posició va ser per a Manuel Fernández, de la Territorial de Barcelona, mentre que la tercera posició va ser per a Rafael Olmo, de la Territorial de Girona. En dones Danielle Jaqueline va aconseguir la primera posició, seguida d'Eva Rius i Glòria Álvarez, les tres de la Territorial de Girona.

 

Sense cap dubte, un gran campionat que va comptar amb una impecable organització gràcies a l'esforç i dedicació dels socis del vedat Foment de la Caça, presidit per Jaume Balanyà, així com de la Territorial de Caça de Tarragona, presidida per Joaquim Vidal, que ens va acompanyar durant tota la competición amb diferens integrants de la seva Junta Directiva. Menció també per Diego de la Torre, responsable de competicions de la FCC i a Maria José, la seva esposa, que com sempre van ser claus per al bon desenvolupament i control del campionat.

 

En el capítol d'incidències ressenyar la presentació d'una reclamació per part d'un dels participants en la prova. El Comitè de Competició de la FCC serà qui prendrà la decisió final al respecte d’aquesta reclamació.

 

Un cop més, el nostre agraïment a l’ajuntament de la localitat i al Faisà d'Or, Mutuasport i Chiruca per la seva inestimable col·laboració i suport. Destacar també en aquest campionat la presència durant tota la competició d'una dotació de la Creu Roja. Un altre dels aspectes ressenyables en la competició va ser l'obligatorietat de presentar, per part de tots els participants, les beines buides dels trets realitzats.

 

Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, juntament amb Joaquim Vidal de la Territorial de Tarragona i Jaume Balanyà, van presidir el lliurament de trofeus i detalls de participació.


 

Víctor Vila, ganador del Campionat de Cataluña de Caza Menor Con Perro

 

El coto de la sociedad de cazadores Foment de la Caza, de Figuerola del Camp (Tarragona) acogió el pasado sábado 11 de noviembre una nova edición del Campeonato de Catalunya de Caza Menor con Perro organizado por la FCC, en colaboración con la Territorial de Tarragona y la propia sociedad de cazadores. Un gran campeonato que coronó a Víctor Vila como el mejor cazador de los 23 inscritos.

 

El pasado sábado tuvo lugar una nueva edición del Campeonato de Cataluña de Caza Menor con Perro, clasificatorio para el Campeonato de España, en los terrenos del coto de la sociedad de cazadores de Figuerola del Camp. La prueba, con la perdiz -en este caso facilitada por nuestros amigos y colaborades del Faisà d’Or- como principal objetivo de caza, aunque también estaba permitida la captura de algunas otras especies cinegéticas, contó con el concurso de 20 cazadores y 3 cazadoras.

 

Después de la preceptiva asignación de jueces, mediante sorteo, y la lectura de la normativa de participación y normas de seguridad a las 09.00 de la mañana comenzó la prueba. Con cinco horas por delante y un día que acompañó en cuanto a climatologia, temperatura suave y sin viento, los competidores y competidoras se desplegaron por la zona de caza del coto.  Pasados unos minutos de las 11.30 horas,  Aitor Alejandre, de la Territorial de Tarragona, con tres capturas, fue el primer concursante en finalizar su participación en la prueba. Poco a poco fueron entrando todos los participantes, la gran mayoría con alguna captura. Eugeni Sanfeliu, ganador de la pasada edición, fue el último cazador en pasar por la mesa de control; en esta ocasión, a este gran cazador de las Terres de Lleida no le acompañó la suerte y cerró su participación con tres perdices abatidas, que no fueron suficientes para subir al podio.

 

Tras una gran jornada de caza y de sana competición Víctor Vila, de les Terres de l’Ebre se proclamó vencedor absoluto de la competición con un total de 2.750 puntos fruto de las 4 perdices abatidas por él y la caza de otro ejemplar por parte de su perro. La segunda posició fue para Manuel Fernández, de la Territorial de Barcelona, mientras que la tercera posición fue para Rafael Olmo, de la territorial de Girona. En categoria femenina Danielle Jaqueline consiguió la primera posición seguida de  Eva Rius i Glòria Álvarez, las tres en representación de la Territorial de Girona.

 

Sin lugar a dudas, un gran campeonato que contó con una impecable organización gracias al esfuerzo y dedicación de los socios del coto Foment de la Caça, presidido por Jaume Balanyà, así como de la Territorial de Caza de Tarragona, presidida por Joaquim Vidal, que nos acompañó, junto con diferentes integrantes de su junta directiva, durante toda la competición. Mención también como siempre para Diego de la Torre, responsable de competiciones de la Federación Catalana de Caza y Maria José, su esposa, que como siempre fueron claves para el buen desarrollo de la prueba y control de la misma.

 

En el capítulo de incidencias reseñar la presentación de una reclamación por parte de uno de los participantes en la prueba. El Comité de Competición de la FCC será finalmente quien decidirá al respecto de esta reclamación. 

 

Una vez más, nuestro agradecimiento a las diferentes administraciones y patrocinadores como el Faisà d’Or, Mutuasport y Chiruca por su inestimable colaboración y apoyo. Destacar también en este campeonato la presencia durante toda la competición de una dotación de la Cruz Roja. Otro de los aspectos reseñables en la competición fue la obligatoriedad de presentar, por parte de todos los participantes, las vainas vacias de los disparos realizados.

 

Sergio Sánchez, presidente de la Federación Catalana de Caza, junto con Joaquim Vidal de la Territorial de Tarragona y Jaume Balanyà, presidieron la entrega de trofeos y detalles de participación.

 

 

 

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar