Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIAConvocatòria Assemblea General Extraordinària

17/10/2018
Divendres 16 de novembre de 2018

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

CONVOCATÒRIA

 

De conformitat amb el que disposa l’article 48è. dels Estatuts federatius, la Junta Directiva acordà convocar a tots els membres de ple dret de l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça, el dia 16 de novembre de 2018, a les 19:30 hores en primera convocatòria i, en el seu cas, a les 20:00 hores en segona convocatòria, Cafeteria Queralt, Benzinera El Bruc AUTOVIA A-2 Km 567 EL BRUC, Barcelona (Autovia A-2 en direcció BCN), per celebrar:

 

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

ORDRE DEL DIA


 

PRIMER.-      Designació entre els assistents de dos Interventors per aprovar per delegació de l’Assemblea General l’acta de la mateixa d’acord amb l’article 53.2. del Estatuts de la Federació Catalana de Caça.

 

SEGON.-       Examen i aprovació, si s’escau, de la compra del local situat al carrer Domènech i Montaner, Sabadell,  destinat, entre altres, com a seu social de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona.

 

TERCER.-     Ratificació, si s’escau, dels canvis de càrrecs dels membres de la Junta directiva de la Federació Catalana de caça.

 

QUART.-       Examen i aprovació, si s’escau, de la modificació de l’article 2 dels Estatuts federatius a fi i efecte de considerar el Field Target com una disciplina dins de la modalitat esportiva de la caça.

 

CINQUÈ.-      Aprovació, si s’escau, de variacions en el preu del document federatiu destinat al col·lectiu ocellaire

 

SISÈ.-           Propostes en relació a l’activitat ocellaire

 

SETÈ.-          Torn obert de paraules.

 

 

Barcelona, a 15 d’octubre de 2018.

           

 

Sergio Sánchez Mateu

President de la FCCOBSERVACIONS

 

 

1)      D'acord amb l'article 49 punt 3 dels Estatuts, prèviament a entrar a conèixer els punts de l'ordre del dia es procedirà al recompte dels assistents, i a designar dos escrutadors per fer el recompte durant les votacions.

 

2)      Dret d’informació.- D’acord amb l’art. 48.3. dels Estatuts es recorda als assembleistes que podran examinar la documentació que ha d'ésser sotmesa a l'aprovació de l’Assemblea General a la seu social de la Federació Catalana de Caça, Rambla Guipúscoa, 23-25, 3a planta C, 08018 de Barcelona. Per exercir aquest dret d’informació es recomana fer avís previ a l’objecte de que sigui facilitada la revisió de la documentació.

 

3)      D’acord amb l’article 46.(i) dels Estatuts es resoldran les propostes al punt 7è. de l’ordre del dia de l’Assemblea General Extraordinària que les entitats esportives afiliades hagin presentat a l’Assemblea amb al recolzament del 10% del total dels assembleistes i que s’hagin presentat per escrit a la Federació amb 15 dies d’antelació a la data de celebració.Convocatòria Assemblea General Extraordinària
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar