Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

TÀRREGA CELEBRARÀ LA 17A FIRA DEL CAÇADOR, EL PRINCIPAL CERTAMEN LLEIDATÀ DEDICAT A LA DIVULGACIÓ DE LA CINEGÈTICATàrrega celebrarà la 17a Fira del Caçador, el principal certamen lleidatà dedicat a la divulgació de la cinegètica

Tàrrega celebrarà la 17a Fira del Caçador, el principal certamen lleidatà dedicat a la divulgació de la cinegètica

19/09/2018
Amb més d´un centenar d´expositors dedicats als articles de caça, artesania i alimentació, se celebrarà el 30 de setembre

Tàrrega esdevindrà el diumenge 30 de setembre l’epicentre de promoció de la pràctica cinegètica a Catalunya. El municipi es prepara per a celebrar la Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega, certamen que assoleix enguany la 17a edició com a referent en aquest àmbit. S’hi aplegaran un centenar d’expositors que acostaran al públic un ampli ventall d’estris de caça, alimentació i articles artesanals. La cita, adreçada al públic familiar, oferirà alhora un variat programa d’activitats vinculades a l’esport i la natura. Tot plegat vol fer visible la caça com a element regulador del medi ambient, factor de dinamització econòmica i signe d’identitat del territori.

 

La 17a Fira del Caçador tindrà lloc com de costum al Càmping Municipal — Espai Felip Robinat Felip, recinte que romandrà obert de les 9 del matí a les 3 de la tarda amb entrada gratuïta. Ho organitza la Societat de Caçadors de Tàrrega i el Club Esportiu Felip Robinat Felip amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l'Urgell i la Diputació de Lleida.

 

El món caní vertebrarà bona part de la matinal. Així, els visitants tindran ocasió de gaudir d’una nodrida exposició de gossos de races caçadores. La fira també serà escenari de l’11è Concurs Nacional de Bellesa Canina organitzat per la Unió Cinòfila de Catalunya i del 4t Open Agility Ciutat de Tàrrega. Ambdues competicions són puntuables per als respectius campionats catalans de l’especialitat. Es preveu que hi participin més de 300 gossos. Per la seva part, Incanem Associació Canina presentarà exercicis d’ensinistrament de gossos.

 

Altres atractius seran el Màster Sant Hubert (prova que puntua la conducta del gos en relació al caçador i la peça); l’exhibició d’aus rapinyaires de falconeria; l’espectacle eqüestre de Mediala; i la demostració aèria de l'Escola de Vol La Serra de Mollerussa. En l’apartat esportiu es convocaran competicions d’ArcTrap (modalitat francesa de tir al plat amb dianes mòbils); modalitats de tir amb arc, fona i carrabina; i una sala virtual de tir.

 

La 17a Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega oferirà també altres activitats els dies previs. Així, el divendres 28 de setembre (17:30h) es convoca a l’Escola Agrària de Tàrrega la jornada tècnica titulada “Propostes de futur en el sector cinegètic”, organitzada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. A més, el dissabte 29 de setembre el Càmping Municipal acollirà a la tarda una festa de country amenitzada pel grup Lizards i, com a novetat, una exhibició de gossos de protecció i recerca. La capital de l’Urgell dedica la Fira del Caçador a la memòria del veterinari targarí Felip Robinat Felip.

 

Avui s’ha fet la presentació en roda de premsa amb intervencions de l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i del president de la Societat de Caçadors de Tàrrega, Benjamí Sala; acompanyats del regidor de Medi Ambient, Josep Castelló, i del president del Club Esportiu Felip Robinat Felip, Xavier Robinat (vegeu fotografia). “Des del consistori targarí donem suport a la Fira del Caçador pels milers de visitants que atreu, fet que es tradueix en promoció i impacte econòmic per a la nostra ciutat”, ha apuntat l’alcaldessa.

 

17a FIRA DEL CAÇADOR CIUTAT DE TÀRREGA

Diumenge 30 de setembre, de 8 del matí a 3 de la tarda

Càmping Municipal - Espai Felip Robinat i Felip (Avinguda de Tarragona, s/n)

Incanem presenta exercicis d’ensinistrament de gossos (a 2/4 d’11 del matí)

Acte oficial d’inauguració (a les 11 del matí)

Exhibicions eqüestres amb Mediala (a les 11 del matí i a 2/4 d’1 del migdia)

Mostra de falconeria (a 2/4 de 12 migdia i a la 1 del migdia)

Demostració aèria de l’Escola de Vol La Serra de Mollerussa (a les 12 del migdia)

Servei gratuït de bus de 9 del matí a 3 de la tarda, de la Plaça del Carme al Càmping Municipalwww.lamanyana.cat/detall-noticies/article/tarrega-celebrara-la-17a-fira-del-cacador-el-principal-certamen-lleidata-dedicat-a-la-divulgacio-de/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar