Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

DES DEL 15 DE SETEMBRE I FINS EL 31 DE DESEMBRE DE 2018 ES PODEN DEMANAR ELS PERMISOS PER PODER FER CAÇA MAJOR A LES RESERVES NACIONALSDes del 15 de setembre i fins el 31 de desembre de 2018 es poden demanar els permisos per poder fer caça major a les reserves nacionals

18/09/2018
S´ha obert el període de caça major

Entre el 15 de setembre i el 31 desembre del 2018 podeu demanar els permisos per poder fer caça major a les reserves nacionals o zones de caça controlada.

 

En funció del tipus de caçador i del seu empadronament, s'ha de demanar un permís o un altre i això determina en quin sorteig s'ha de participar:

 

  • Modalitat selectiva: el caçador anirà acompanyat d’un guarda de reserva o agent rural, qui indicarà els exemplars que poden ser objecte de caça selectiva.

 

  • Modalitat trofeu: classifica les mesures de les defenses dels exemplars caçats en funció de la mida i proporció.

 

Amb les sol·licituds presentades per a cada modalitat, es fa un sorteig d'adjudicació de permisos de caça per a cada reserva o zona de caça controlada, i es determinen els caçadors que podran accedir-hi.

 

Aquest és un procés que organitza i gestiona la Generalitat de Catalunya. Seguiu l'enllaç per fer el tràmit on-line o per a més informació.web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/9150_Permis-de-caca-a-les-reserves-nacionals-de-caca-de-Catalunya
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar