Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

OBRIM INSCRIPCIONS PEL TALLER/DEMOSTRACIÓ DE RECEPTES DE CARN DE CAÇA A CÀRREC DEL XEF JORDI ÀLVAREZ, QUE FAREM EL PROPER DIVENDRES 28 DE SETEMBRE A MÓN SANT BENETObrim inscripcions pel taller/demostració de receptes de carn de caça a càrrec del xef Jordi Àlvarez, que farem el proper divendres 28 de setembre a Món Sant Benet

17/09/2018
Teniu fins el proper dilluns 24 de setembre per fer la vostra inscripció o fins que s´acabin les places que són limitades

La Federació Catalana de Caça convida als/a les seus/seves federats/des a venir al taller/demostració de receptes de carn de caça que es farà el proper divendres 28 de setembre al Món Sant Benet.
 
El taller estarà a mans del xef Jordi Àlvarez, que pels que vàreu venir, va estar a càrrec del dinar que es va servir a la passada Assemblea General de la Federació Catalana de Caça. És un ferm defensor del valor i el consum de la carn de caça i tindreu ocasió de provar els seus plats al sopar que es farà després de les hores de taller. 
 
L'objectiu d'aquest taller i del posterior sopar és promoure i normalitzar l'ús de la carn de caça a la cuina, descobrir algunes de les meravelloses receptes que podem fer, gaudir tastant alguns plats i entre tots, ajudar a difondre els beneficis de la carn de caça i els bons resultats que dóna a la cuina.
 
Volem que la informació i l'experiència d'aquest acte segueixi viu en cada un dels assistents; que provem de cuinar carn de caça, defensem el seu valor,  gaudim de la gastronomia de qualitat i de proximitat que podem portar a terme i que ho expliquem i compartim.
 
Per tot això, aquest esdeveniment és gratuït i està reservat als nostres federats/des. Les places són limitades així que apunteu-vos ràpid si hi esteu interessats/des. Teniu fins el proper dilluns 24 de setembre o fins que s'esgotin les places habilitades. Si això passa avisarem tan aviat com ens sigui possible i tancarem inscripcions.
 
Agrairem que si algú que s'hagi inscrit, finalment no pogués venir, ens ho digués tan aviat com li sigui possible per cedir la seva plaça a alguna altre persona interessada i així evitem que es perdin places disponibles.
 
Esperem que us agradi la iniciativa i en tragueu el màxim profit.
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
 

Imprimiu el full d'inscripció en PDF que hi ha al final de tot de la notícia, ompliu totes les dades i llegiu i firmeu els documents de protecció de dades,  escanegeu o feu una fotografia amb el mòbil (assegureu-vos que es llegeix tot correctament) i envieu-los tots a info@federcat.com

 

 

Abrimos inscripciones para el taller/demostración de recetas de carne de caza a cargo del chef Jordi Àlvarez, que haremos el próximo viernes 28 de septiembre en Món Sant Benet

 

Tenéis hasta el próximo lunes 24 de septiembre para hacer vuestra inscripción o hasta que se acaben las plazas que son limitadas

 

La Federación Catalana de Caza invita a sus federados/as a venir al taller/demostración de recetas de carne de caza que se hará el próximo viernes 28 de septiembre en Món Sant Benet.

 

El taller estará a manos del chef Jordi Àlvarez, que por los que vinisteis, estuvo a cargo de la comida que se sirvió en la pasada Asamblea General de la Federación Catalana de Caza. Es un firme defensor del valor y el consumo de la carne de caza y tendréis ocasión de probar sus platos en la cena que se hará después de las horas de taller. 

 

El objetivo de este taller y de la cena posterior es promover y normalizar el uso de la carne de caza en la cocina, descubrir algunas de las maravillosas recetas que podemos hacer, disfrutar probando algunos platos y entre todos, ayudar a difundir los beneficios de la carne de caza y los buenos resultados que da en la cocina.

 

Queremos que la información y la experiencia de este acto siga vivo en cada uno/a de los/las asistentes; que probemos de cocinar carne de caza, defendamos su valor,  disfrutemos de la gastronomía de calidad y de proximidad que podemos llevar a cabo y que lo expliquemos y compartamos.

 

Por todo esto, este evento es gratuito y está reservado a nuestros/as federados/das. Las plazas son limitadas así que apuntaros rápido si estáis interesados/as. Tenéis hasta el próximo lunes 24 de septiembre o hasta que se agoten las plazas habilitadas. Si eso pasa avisaremos tan pronto como nos sea posible y cerraremos inscripciones.

 

Agradeceremos que si alguien que se haya inscrito finalmente no pudiera venir, nos lo comunicara tan rápido como le sea posible para ceder su plaza a alguna otra persona interesada y así evitamos que se pierdan plazas disponibles.

 

Esperamos que os guste la iniciativa y le saquéis el máximo provecho.

 

Muchas gracias por vuestra colaboración.

 

Imprimid la hoja de inscripción en PDF que hay al final de la noticia, rellenad todos los datos y leed y firmad las hojas de protección de datos,  escanead o haced una fotografía con el móvil (aseguraros que se lee todo correctamente) y enviad a info@federcat.comFull d´inscripció al taller/demostració de receptes de carn de caça a Món Sant Benet


www.federcat.com/agenda-detall.php?ida=532&idc=2&taller/demostracio_receptes_de_carn_de_caca


Mapa LocalitzacióComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar