Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JA TENIM LLISTA DE GUANYADORS/ES DEL SORTEIG DELS PERMISOS DE CAÇA MAJOR A LA RNC D’ALT PALLARSJa tenim llista de guanyadors/es del sorteig dels permisos de caça major a la RNC d’Alt Pallars

12/09/2018
Avui dimecres 12 de setembre a les 10:00 hores, s’ha celebrat el sorteig a la seu de la Federació Catalana de Caça i tot seguit publiquem la llista de caçadors/es federats/des agraciats/des. Gràcies a tothom per participar!

Com ja vàrem explicar al obrir el sorteig dels 36 permisos, La RNC d’Alt Pallars ofereix la possibilitat de realitzar captures de diferents espècies en format de lots, si així ho desitja la persona agraciada, mitjançant el pagament de les quotes vigents corresponents.

 

Per una re- estructuració de la Reserva i per adaptar a la brama la cacera de cérvol i daina, hem hagut d’avançar la data del sorteig (el de la temporada passada es va fer al gener d’enguany). Donat que la tramitació dels permisos s’ha de fer amb molta urgència agrairem que feu màxima difusió d’aquesta nota de premsa entre familiars, amics i coneguts que hagin participat al sorteig i si sou un dels agraciats ateneu amb regularitat el vostre correu electrònic, ja que ens posarem en contacte immediatament. Recordem que els PERMISOS DE CÈRVOL I DAINA SON PER CAÇAR ENTRE EL 19 DE SETEMBRE I EL 23 D’OCTUBRE. Els permisos de mufló i cabirol es faran més endavant.

 

El sorteig s’ha desenvolupat sense incidències i ja podem fer publica la llista de guanyadors/es.

 

Com ja hem comentat, els/les agraciats/des rebran properament un correu electrònic de la Federació Catalana de Caça amb les instruccions pertinents. Posteriorment, la Reserva es posarà en contacte amb els/les guanyadors/es i els farà arribar la carta de pagament.

 

Si algun dels agraciats no pogués o volgués fer el permís ho ha de notificar immediatament a través d’un correu electrònic a la Federació Catalana de Caça (info@federcat.com) i es passaria el permís a la persona que surt com a reserva.

 

Seguiu pendents de la nostra pàgina web i les nostres xarxes socials perquè properament es publicaran nous sortejos.

 

Enhorabona als/a les guanyadors/es!

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar