Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

MÉS DE 40 PARTICIPANTS A LA JORNADA TÈCNICA SOBRE BIOLOGIA, GESTIÓ I CAÇA DEL CÉRVOLMés de 40 participants a la jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça del cérvol

Més de 40 participants a la jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça del cérvol

Més de 40 participants a la jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça del cérvol

Més de 40 participants a la jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça del cérvol

Més de 40 participants a la jornada tècnica sobre biologia, gestió i caça del cérvol

24/07/2018
El santuari de Falgars a la Pobla de Lillet va acollir aquest seminari dedicat a parlar sobre diferents aspectes vinculats amb el cérvol relacionats com la seva biologia, gestió, cuina i diferents aspectes i que va comptar amb destacats ponents.

El passat dissabte 22 de juliol va tenir lloc, en un marc tan especial com el santuari de Falgars a la Pobla de Lillet,  aquest interessant seminari dedicat a parlar sobre diferents aspectes vinculats amb el cérvol relacionats com la seva biologia, gestió, cuina i diferents aspectes vinculats amb la seva caça.

 

La jornada va comptar amb un destacat quadre de ponents format per reconeguts investigadors i professors de la Universitat Autònoma de Barcelona com Emmanuel Serrano i Santiago Lavín, col·laborador habitual de la Federació Catalana de Caça qui, a més de comptar amb una llarga trajectòria vinculada amb la docència i la investigació en la facultat de veterinària de la UAB és un destacat defensor i coneixedor de la gastronomia i la cuina amb carn de caça. També vam comptar amb les intervencions de Ramon Fitó, periodista i expert caçador i Juan Fernández, tècnic de la Reserva Nacional de Caça de Alt Pallars. 

 

Sergi Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça també va participar en aquesta jornada formativa valorada molt positivament per tots els presents. La jornada va finalitzar amb la celebració d’un dinar de germanor i el sorteig entre els assistents d’un permís de caça de cérvol, tres pòlisses premium de Mutuasport i un equip de roba Deer Hunter.

 

La Federació Catalana de Caça va ser l’encarregada d’organitzar aquesta jornada amb la col·laboració del SEFAS, la RT de la FCC a Barcelona, el Cos d’Agents Rurals, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i l’Ajuntament de la Pobla de Lillet.

 

Video de la jornada

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar