Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JA TENIM AQUÍ LA TERCERA EDICIÓ DE LA REVISTA DIGITAL LA GENETAJa tenim aquí la tercera edició de la revista digital La Geneta

13/07/2018
Un número complet, ple d´informació, videos i imatges, per gaudir on i quan vulgueu!

D'acord amb la decisió presa a l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça del 2017, seguim endavant amb La Geneta en format digital i ja tenim aquí la tercera edició on-line d'aquesta revista que hem elaborat amb la voluntat de mantenir-vos informats de les notícies d’interès vinculades a la nostra afició i de l’activitat duta a terme, tant de la Federació com de les diferents Representacions Territorials.

 

Al fer-la digital podem publicar quatre números a l’any, un per trimestre, i mantenir així un flux d'informació més constant i complet amb els/les nostres federats/des.

 

Aquest format també ens permet incorporar a la revista enllaços a pàgines web d’interès i/o relacionades amb el contingut, a galeries d’imatges o a vídeos que podeu clicar i visualitzar després d’haver llegit l’article.

 

Com ja hem dit des de la primera edició, la nostra intenció és que aquesta revista sigui oberta a tots/es els caçadors/es, que ajudi a difondre les preocupacions, els èxits i els projectes del nostre col·lectiu i que resulti útil i interessant llegir-la. En definitiva volem que sigui #laveudelscaçadors i per això podeu proposar-nos idees, fer preguntes i/o crítiques i explicar-nos el que vulgueu a través del correu electrònic info@federcat.com

    

Aquesta revista estarà sempre oberta a les informacions que ens arribin des dels/les caçadors/es i que ens demanin els/les caçadors/es. 

 

Animeu-vos a donar visibilitat a la revista compartint l’enllaç o el PDF amb coneguts, amics/gues, familiars, etc.

 

En aquest número hi trobareu informació sobre la manifestació que es va fer a Barcelona, l'Assemblea General de la Federació Catalana de Caça, un article sobre la triquinosi, un recull de campionats, formacions i activitats dutes a terme, un resum de l'Ordre de Vedes, i moltes, moltíssimes coses més! Esperem que la gaudiu!

 

Cliqueu el document en PDF i descarregueu-la o seguiu l'enllaç per llegir-la on line.La Geneta número 23. 2r trimestre 2018


issuu.com/genetafcc/docs/la_geneta_n23__1_
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar