Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ÀNGEL BALLESTÉ TORNA A GUANYAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇA AMB UNA ACTUACIÓ FANTÀSTICA. FELICITATS!Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

Àngel Ballesté torna a guanyar el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça amb una actuació fantàstica. Felicitats!

09/07/2018
Satisfacció per l’augment de la presència de dames i júniors a la competició d’enguany que demostra que cal seguir treballant per augmentar la seva participació als campionats

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça va començar puntual a les 08:30 del matí. Va ser un dia típic de juliol, calorós, amb sol i molta sensació de xafogor i humitat però això no va aturar als participants ni va fer baixar el seu nivell.   

 

La competició va desenvolupar-se sense cap incidència i va acabar sobre l’horari previst, les 15:30 del migdia. El nivell de competició va ser molt elevat i es van poder veure grans actuacions dels tiradors participants.

 

Les instal·lacions del camp de tir Sporting Clay Vilaregut son immillorables i van estar absolutament a l’alçada d’aquest Campionat de Catalunya.   

 

Els representants de Catalunya al Campionat d’Espanya seran; Àngel Ballesté (amb uns impressionants 98 plats trencats), Alejandro Sanchez, Edgar Bosch i el quart Xavi Rodríguez, després de desempatar amb Ivan Marín per un plat de diferència.   

 

Pel que fa a la categoria de Dames, Amor Giménez amb 76 plats trencats, Marta Giménez i Monica Schmid van ser les que van pujar al podi per aquest ordre.

 

Els júniors van demostrar que comencen amb força, Toni Sala va quedar primer amb 58 plats trencats, seguit de Sergio Alonso i de Pau Recasens.

 

A la 3a categoria es va imposar Josep Martorell amb 86 plats, en veterans Joan Badia amb 87 plats i a super veterans Josep Esclusa amb 76.

 

Agraïm al camp de Vilaregut i als seus responsables la feina feta abans i durant el campionat. Als jutges la seva professionalitat i a tots els/les participants per apuntar-se, competir amb esportivitat  i gaudir del dia plegats. Agrair també la generositat de tots els patrocinadors ja que gràcies a ells es van poder entregar una gran quantitat de premis, tan als campions com a la resta de participants, que van poder entrar a formar part dels diversos sortejos que es van fer.

 

També volem agrair a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que vingués a gravar el campionat i especialment al càmera que va assistir i va passar un dia ben mogut desplaçant-se per les instal·lacions. Properament, tan bon punt la UFEC ens ho confirmi, informarem de quan s’emetrà el reportatge.

 


 

 

Àngel Ballesté vuelve a ganar el Campeonato de Catalunya de Recorridos de Caza con una actuación fantástica. ¡Felicidades!

 

Satisfacción por el aumento de la presencia de Damas y Juniors en la competición de este año que demuestra que hace falta seguir trabajando para aumentar su participación en los campeonatos

 

El campeonato de Catalunya de Recorridos de Caza empezó puntual a las 8:30 de la mañana. Fue un día típico de julio, caluroso, con sol y mucha sensación de bochorno y humedad pero eso no paró a los participantes ni hizo que bajara su nivel.   

 

La competición se desarrolló sin ninguna incidencia y terminó sobre el horario previsto, las 15:30 del mediodía. El nivel de competición fue muy elevado y se pudieron ver grandes actuaciones de los tiradores participantes.

 

Las instalaciones del campo de tiro Sporting Clay Vilaregut son inmejorables y estuvieron absolutamente a la altura de este campeonato de Catalunya.   

 

Los representantes de Catalunya en el Campeonato de España serán; Àngel Ballesté (con unos impresionantes 98 platos rotos), Alejandro Sanchez, Edgar Bosch y el cuarto Xavi Rodríguez, después de desempatar con Ivan Marín por un plato de diferencia.   

 

En la categoría de Damas, Amor Giménez con 76 platos rotos, Marta Giménez y Monica Schmid fueron las que subieron al podio por este orden.

 

Los Juniors demostraron que empiezan con fuerza, Toni Sala quedó primero con 58 platos rotos, seguido de Sergio Alonso y de Pau Recasens.

 

En la 3ª categoría se impuso Josep Martorell con 86 platos, en veteranos Joan Badia con 87 platos y en súper veteranos Josep Esclusa con 76.

 

Agradecemos al campo de Vilaregut y a sus responsables el trabajo hecho antes y durante el campeonato. A los jueces su profesionalidad y a todos los/las participantes por apuntarse, competir con deportividad y disfrutar del día juntos. Agradecer también la generosidad de todos los patrocinadores ya que gracias a ellos se pudieron entregar una gran cantidad de premios, tanto a los campeones como al resto de participantes, que pudieron entrar a formar parte de los diferentes sorteos que se hicieron.

 

También queremos agradecer a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) que viniera a grabar la competición y especialmente al cámara que asistió y que paso un día bien movido desplazándose por las instalaciones. Próximamente, en cuanto la UFEC nos lo confirme, informaremos de cuando se emitirá el reportaje.Classificació Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2018


www.ccma.cat/tv3/alacarta/zona-ufec/zona-ufec-10072018/video/5776514/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar