Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

REPAREN CAMINS A PERAMOLA I ELS CAÇADORS PAGUEN UNA PART DE L’OBRAReparen camins a Peramola i els caçadors paguen una part de l’obra

19/06/2018
En total ha millorat vuit quilòmetres i mig de vies

L’ajuntament de Peramola ha portat a terme obres de reparació als camins de la zona agrícola de la Plana. En total ha millorat vuit quilòmetres i mig de vies, que van ser construïdes fa més de quinze anys com a part del projecte de concentració parcel·lària de la zona regable, i ho ha fet amb l’ajuda de la Societat de Caçadors Grau de Porta de Peramola, que ha finançat part de la inversió. Els camins en qüestió donen accés a les diverses granges de la zona i connecten amb els nuclis de Nuncarga i Tragó.

 
L’obra ha suposat una inversió de prop de 9.000 euros, dels quals 2.500 han estat sufragats pels caçadors a mode de “collaboració” perquè la societat de caça utilitza els boscos de propietat privada durant l’època de caça. A canvi, adquireixen el compromís d’executar actuacions de millora en les propietats d’aquests veïns, ja sigui de neteja o de manteniment. Els treballs estan a punt de finalitzar.
 
C. SANS
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar