Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

TORNA GIROCAÇA AMB DIVERSES NOVETATS EN LA PROGRAMACIÓTorna Girocaça amb diverses novetats en la programació

23/05/2018
Santa Cristina d´Aro acull aquest cap de setmana la que és com la festa major dels caçadors i caçadores de les Comarques Gironines.

Torna el Girocaça i ho fa amb novetats importants en la programació i la filosofia de mostrar una cara amable i sobretot útil de la caça a la societat en general.
Com és habitual Girocaça tindrà un espai amb estands amb productes útils per caçadors i caçadores a l'entorn de l'Espai Ridaura, de 8 a 20:30h.  

La programació, però, va més enllà de les paradetes sinó que també hi ha xerrades i exhibicions a l'entorn de la zona esportiva.
Una de les novetats més destcades d'enguany és la mostra de gossos de becada, una exhibició de falcons o un curs de formació d'ensinistrmaent de gossos retrievers.

La gastronomia també tindrà un espai destacat amb una mostra de tastets de carn de caça Girocaça vol mostrar la utilitat de caçadors i caçadores en el medi ambient i fer una crida a compartir el bosc amb altres usuaris i usuàries de l'entorn.

Girocaça està organitzada per la Federació Catalana de Caça de Girona, amb la participació de l’Ajuntament i la Societat de Caçadors i caçadores local.www.tvcostabrava.com/xavier-marti/societat/vida-social/torna-girocaca-amb-diverses-novetats-en-la-programacio
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar