Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA 15A EDICIÓ DE LA FIRA DEL CAÇADOR DE SOLSONA AGAFA EMBRANZIDALa 15a Edició de la Fira del Caçador de Solsona agafa embranzida

22/05/2018
S’ha tornat a agafar el ritme per mostrar una bona fira de caça i que mira amb optimisme les pròximes edicions.

Després de l’odissea de la passada edició, el treball dels col·laboradors i socis capitanejats pel president de la Societat de Caçadors, Tomás Madruga i gràcies al retorn dels suports institucionals com ara la presència de l’Alcalde de Solsona, David Rodriguez, acompanyat dels consellers comarcals d´Esports i de Turisme, Albert Bajona i Josep Caelles i l’ajuda de la Federació Catalana de Caça i la Territorial de Lleida, s’ha tornat a agafar el ritme per mostrar una bona fira de caça i que mira amb optimisme les pròximes edicions.  

 

A la inauguració de la Fira, Madruga va tenir un record especial en memòria de Miquel Garcia Gangolells, membre de la Societat de Caçadors de Solsona, que va morir aquesta passada setmana a l’edat de 57 anys.  

 

12 estands vestien el recinte firal, entre ells n’hi havia de roba, de destinats als gossos i complements, remolcs, menjar, pintures, bijuteria i una espectacular carpa amb un simulador de tir que la Federació Catalana de Caça munta a cada fira i que va tenir un degoteig constant de participants. També, com a novetat, hi va haver una petita representació de vehicles 4×4 i la Trobada de resistència de pinsans, passerells, caderneres i verdums que va organitzar la Societat Ocellaire El Passerell. Aquesta incorporació dels amants dels ocells fringíl·lids en el marc de la Fira del Caçador va esdevenir tot un encert, ja que va congregar més assistents mentre que el cant dels ocells va servir de fil musical de la Fira.  

 

Tot i així, l’essència de la fira continua essent el GOS CAÇADOR, i un any més,  es va superar el centenar de cans exposats. La novetat, molt ben acollida pels gossers i propietaris dels gossos exposats, va ser el muntatge d’una carpa destinada únicament als animals, que va cedir la Diputació de Lleida. Els visitants van poder observar les següents races de gossos caçadors: Podenc, Ca Eivissenc, Gran Gascogne Saintongeois, Jack Terrier, Griffon Bleu de Gascogne, Briquet Griffon Vendéen, Anglo-Française, Setter Anglès, Teckel, Fauve de Bretagne i altres de creuats. L´apartat gastronòmic també va ser present en la jornada , ja que durant la Fira, els assistents, a més de poder menjar els típics entrepans de botifarra a la brasa, van poder degustar tapes de carn de caça.  

 www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/26266/15a/edici/fira/ca/ador/solsona/agafa/embranzida
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar