Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

GIROCAÇA TORNA A SANTA CRISTINA D’ARO AMB MÉS NOVETATSGirocaça torna a Santa Cristina d’Aro amb més novetats

Girocaça torna a Santa Cristina d’Aro amb més novetats

21/05/2018
La Fira de Caça i Natura de Girona, Girocaça, torna aquest dissabte, 26 de maig, a Santa Cristina d’Aro.

L’edició, d’enguany, la IV, es farà al llarg de tot el dia, de 8 a 20,30 hores, a l’entorn de l’Espai Ridaura, si bé algunes activitats, com xerrades i exhibicions, es faran, respectivament, a l’Ajuntament i a l’entorn de la zona esportiva. La nova edició presenta algunes novetats, com és una mostra de gossos de becada, exhibició de falcons, curs de formació bàsica d’ensinistrament de retrievers o un espai virtual de tir, entre d’altres. A més es preveuen molts més expositors, que ja l’any passat era de 35, dotze més que l’any anterior. Girocaça està organitzada per la Federació Catalana de Caça de Girona, amb la participació de l’Ajuntament i la Societat de Caçadors local.

 

Els expositors, a l’entorn de l’Espai Ridaura, aplegarà activitats ben diverses: complements per a la caça, roba i calçat, premsa especialitzada, animals cinegètics per a reproduccions, accessoris i alimentació per a gossos, art venatori. I al seu entorn hi haurà activitats diverses, com tir en arc, tir amb escopetes d’aire comprimit o degustació de tastets elaborats amb carn de caça. A més, hi haurà una exposició de gossos de diferents races, destacant la monogràfica de Beagle, com servei de bar, on es podrà degustar un esmorzar per 7 euros o un dinar popular per 15 euros. Al mateix temps, a les 10 hores, hi ha previst la trobada de colles senglaneres de la demarcació de Girona al teatre municipal.

 

Entre les xerrades previstes, algunes a l’Ajuntament i altres a la carpa a la zona del Ridaura, hi ha la de la introducció als gossos de sang, amb Ignasi Dalmases; introducció a l’arqueria, amb Manel Serge Lecocq; gossos de mostra per la becada, amb Jordi Barbeta, o introducció i interpretació als rapinyaires. A més, algunes xerrades es complementaran amb exhibicions, entre les 17 i 20 hores, als camps del darrere de la zona esportiva: Sant Hubert, gran búsqueda, retrievers o falconers.www.elridaura.com/noticies/agenda/26896/girocaca-torna-a-santa-cristina-daro-amb-mes-novetats.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar