Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

CELEBRAT AMB ÈXIT EL CAMPIONAT OCELLAIRE DE CATALUNYA 2018Celebrat amb èxit el Campionat Ocellaire de Catalunya 2018

Celebrat amb èxit el Campionat Ocellaire de Catalunya 2018

Celebrat amb èxit el Campionat Ocellaire de Catalunya 2018

Celebrat amb èxit el Campionat Ocellaire de Catalunya 2018

Celebrat amb èxit el Campionat Ocellaire de Catalunya 2018

16/05/2018
El passat diumenge 13 de maig va celebrar-se el Campionat de Catalunya Ocellaire a Santpedor (Barcelona)

Enguany el Campionat de Catalunya Ocellaire ha estat marcat per la recent pèrdua del delegat ocellaire de la Federació Catalana de Caça, el company Mariano Mate, que sempre s’ocupava d’organitzar aquest esdeveniment i al qual hem trobat molt a faltar.

 

Afortunadament, la delegada ocellaire de Manresa Berga, Reyes Anglés, ha agafat la responsabilitat de tirar endavant aquest campionat de Catalunya i gràcies a la seva feina i l’ajuda de moltes persones ha estat un èxit.  

 

El Campionat va començar puntual i va aplegar un total de 455 ocells participants que va competir amb total normalitat en el 48è Campionat Ocellaire de Catalunya. 

 

Pedro Barrera Pascual va guanyar en pinsans, Diego Lopez Donate va ser campió en passerells i caderneres i Jose Luis Rodríguez Rodríguez va guanyar en verdums.

 

L’organització va oferir esmorzar i una dinar de pica pica als participants congregats a la Sala Cal Llovet de Santpedor, i es va poder gaudir d’un altíssim nivell de cant per part dels meravellosos ocells fringíl·lids.

 

Volem donar les gràcies a tots/es els/les assistents, a les societats ocellaires (i volem mencionar especialment a la Societat Ocellaire de Santpedor que va posar-se al peu del canó i van treballar molt en l’organització del campionat), als responsables d’altres delegacions comarcals i a la Representació Territorial de Barcelona pel suport i la col·laboració constant i com no podia ser d’una altra manera, a la Reyes Anglès, per assumir la responsabilitat i aconseguir que tothom marxés content del Campionat Ocellaire de Catalunya. Enhorabona!         

 


 

 

Celebrado con éxito el Campeonato Ocellaire de Catalunya 2018

 

El pasado domingo 13 de Mayo se celebró el Campeonato de Catalunya Ocellaire en Santpedor (Barcelona)    

Este año el Campeonato Ocellaire de Catalunya ha estado marcado por la pérdida reciente del delegado ocellaire de la Federación Catalana de Caza, el compañero Mariano Mate, que siempre se ocupaba de organizar este evento y al cual hemos echado mucho de menos.

 

Afortunadamente, la delegada ocellaire de Manresa Berga, Reyes Anglés, ha asumido la responsabilidad de tirar adelante este campeonato de Catalunya y gracias a su trabajo y con la ayuda de muchas personas, ha sido un éxito.  

 

El Campeonato empezó puntual y reunió un total de 455 pájaros participantes que compitieron con total normalidad en el 48 Campeonato Ocellaire de Catalunya.  

 

Pedro Barrera Pascual ganó en pinzones, Diego Lopez Donate fue campeón en pardillos y jilgueros y Jose Luis Rodríguez Rodríguez ganó en verderones.  

 

La organización ofreció desayuno y un almuerzo de pica pica a los participantes congregados en la Sala Cal Llovet de Santpedor y se pudo disfrutar de un altísimo nivel de canto por parte de los maravillosos pájaros fringílidos.

 

Queremos dar las gracias a todos/as los/las asistentes, a las sociedades ocellaires (y queremos mencionar especialmente a la Sociedad Ocellaire de Santpedor que se puso al pie del cañón y trabajaron duro en la organización del campeonato), a los responsables de otras delegaciones comarcales y a la Representación Territorial de Barcelona por el apoyo y la colaboración constante y, como no podía ser de otro modo, a Reyes Angles, por asumir la responsabilidad y conseguir que todo el mundo se fuera contento del Campeonato Ocellaire de Catalunya. Enhorabuena!        Classificació Campionat Ocellaire de Catalunya 2018
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar