Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS CAÇADORS DE PERAMOLA FINANCEN LA MILLORA DE VUIT QUILÒMETRES DE CAMINSEls caçadors de Peramola financen la millora de vuit quilòmetres de camins

03/04/2018
Acord amb l’ajuntament i els propietaris de boscos en els quals cacen

Un total de vuit quilòmetres i mig de camins de la zona agrícola de la Plana del municipi de Peramola seran millorats aquesta primavera. L’actuació serà possible gràcies a l’ajuda de la Societat de Caçadors Grau de Porta de Peramola, que finançarà part de la inversió necessària per realitzar l’obra. L’acció s’emmarca en un acord que, malgrat no estar regulat en cap document, és conegut entre propietaris de terres i caçadors de la zona.

La major part de la superfície de bosc del municipi és de propietat privada, cosa que obliga els integrants de la societat a utilitzar els boscos privats per a les caceres. A canvi, els caçadors adquireixen el compromís cada any de portar a terme millores a les propietats d’aquests veïns, ja sigui de neteja o de manteniment, i en ocasions utilitzant mitjans propis dels associats.

En aquesta ocasió, l’acció és diferent i excepcional i l’entitat s’ha compromès a col·laborar de forma econòmica en la rehabilitació d’aquests camins, construïts fa més de quinze anys arran de la concentració parcel·lària de la zona regable de Peramola. El projecte suposarà una inversió de gairebé 9.000 euros i contempla anivellar el camí, que amb el pas dels anys i les pluges té nombrosos clots, i adoptar mesures per evitar l’acumulació d’aigua.

En col·laboració

Els més de vuit quilòmetres de camins del projecte serveixen d’accés per a les granges de la zona de la Plana de Peramola i als nuclis de Nuncarga i Tragó.

L’alcaldessa, Gemma Orrit, va destacar la necessitat de l’obra i va agrair la col·laboració de l’entitat, que ha permès tirar-la endavant. “Si no fos per l’ajuda de la societat de caça, l’estat de les arques municipals haurien obligat a dur a terme la millora en diverses fases”, va concloure.

C. SANSwww.segre.com/noticies/comarques/2018/04/03/els_cacadors_peramola_financen_millora_vuit_quilometres_camins_43084_1091.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar