Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CANVI D’HORARI DE LA MANIFESTACIÓ DEL DIA 15 D’ABRIL, COMENÇAREM A LES 10.00 AL PARC DE LA CIUTADELLACanvi d’horari de la manifestació del dia 15 d’abril, començarem a les 10.00 al Parc de la Ciutadella

29/03/2018
A causa de la coincidència amb la manifestació programada per ´Espai Democràcia i Convivència´ avançarem una mica l´horari per facilitar la cobertura als mitjans i assistents que desitgin participar a ambdós protestes

Com ja sabeu, el proper 15 d’abril ens trobarem a Barcelona els caçadors i caçadores de Catalunya per defensar la nostra passió, els nostres drets, la CAÇA amb majúscules.

 

Per aquesta raó, en benefici d’una participació massiva, que sigui un veritable clam, i facilitar una presència bàsica dels mitjans de comunicació per donar difusió al nostre missatge, hem optat per avançar a les 10.00 hores l’inici de la nostra trobada per tal de no coincidir amb la manifestació programada per al mateix dia i hora i que també es preveu massiva i motiu d’una cobertura mediàtica prioritària.

 

El diumenge 15 d’abril, ens trobem a les 10.00 hores. Si a la caça!

 

La Federació Catalana de Caça i les seves Representacions Territorials convoquen a tothom a les 10h al Parc de la Ciutadella s/n (davant del Parlament de Catalunya) per iniciar el recorregut fins a la Plaça Sant Jaume

 
Recordem que la Real Federación Española de Caza (RFEC) va convocar aquesta manifestació del 15 d'abril amb la intenció que totes les Federacions Autonòmiques s'unissin i es fessin concentracions a diferents ciutats de tota Espanya.
 
 
Aquí teniu l'enllaç que ha habilitat la RFEC per veure tots els punts de concentració actualitzats periòdicament.
 
 
NO FALTIS a aquesta concentració simultània EN DEFENSA DE LA #CAÇA!
 
 
SI a la caça, la nostra forma de vida! 
 

DEU RAONS PER ASSISTIR A LA CONCENTRACIÓ:

 

1.- La caça és la nostra forma de vida i la de moltes famílies. Ara més que mai hem de reivindicar-ho davant la societat. Ser caçador és un orgull.

 

2.- Exigim respecte a la caça i a totes les persones que la practiquen: Prou d'agressions! Prou d'insults! Prou amenaces!

 

3.- Demostrem a la societat que els caçadors som un col·lectiu gran, actiu, unit i amb prou arguments per defensar una activitat que afavoreix la conservació, estimula el desenvolupament rural i genera riquesa.

 

4.- Perquè volem seguir educant als nostres fills d'acord amb els nostres valors. Valors arrelats al nostre camp, la nostra gent i els nostres pobles.

 

5.- Demostrem a la societat que, davant de qui exigeix prohibicions i promou l'odi, els caçadors som persones corrents que només demanem respecte per continuar practicant la nostra forma de vida en pau i llibertat.

 

6.- Per frenar el creixement de moviments socials cada vegada més radicalitzats que proven d'imposar la seva ideologia anticaça a la societat.

 

7.- Per una Administració pública més propera i sensible als problemes, demandes i necessitats de la caça. Per una Administració lliure del jou ecologista i animalista.

 

8.- Tenim l'obligació de recordar a tots els partits polítics que la caça també vota.

 

9.- Exigim que freni d'una vegada per totes l'escalada d'insults, amenaces i agressions contra els caçadors a través de les xarxes socials.

 

10.- Perquè la caça és el nostre dret i tenim el deure de lluitar per defensar-la.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar