Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CATALUNYA S´UNEIX A LA MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE LA CAÇACatalunya s´uneix a la Manifestació en defensa de la caça

21/03/2018
La Federació Catalana de Caça i les seves Representacions Territorials convoquen a tothom a les 11h al Parc de la Ciutadella s/n (davant del Parlament de Catalunya) per iniciar el recorregut fins a la Plaça Sant Jaume

La Real Federación Española de Caza (RFEC) va convocar aquesta manifestació del 15 d'abril amb la intenció que totes les Federacions Autonòmiques s'unissin i es fessin concentracions a diferents ciutats de tota Espanya.

Dia a dia les Federacions Autonòmiques van confirmant els punts de trobada i la Federació Catalana de Caça pot confirmar avui que finalment serà Barcelona la seu de la manifestació, després que s'hagués de desconvocar la que estava prevista a Lleida per problemes amb la localització.

La trobada serà a les 11h. al Parc de la Ciutadella s/n (davant del Parlament de Catalunya) i s'iniciarà un recorregut fins a la Plaça Sant Jaume.
 
Aquí teniu l'enllaç que ha habilitat la RFEC per veure tots els punts de concentració actualitzats periòdicament.
 
NO FALTIS a aquesta concentració simultània EN DEFENSA DE LA #CAÇA!
 
SI a la caça, la nostra forma de vida! 
 

DEU RAONS PER ASSISTIR A LA CONCENTRACIÓ:

 

1.- La caça és la nostra forma de vida i la de moltes famílies. Ara més que mai hem de reivindicar-ho davant la societat. Ser caçador és un orgull.

 

2.- Exigim respecte a la caça i a totes les persones que la practiquen: Prou d'agressions! Prou d'insults! Prou amenaces!

 

3.- Demostrem a la societat que els caçadors som un col·lectiu gran, actiu, unit i amb prou arguments per defensar una activitat que afavoreix la conservació, estimula el desenvolupament rural i genera riquesa.

 

4.- Perquè volem seguir educant als nostres fills d'acord amb els nostres valors. Valors arrelats al nostre camp, la nostra gent i els nostres pobles.

 

5.- Demostrem a la societat que, davant de qui exigeix prohibicions i promou l'odi, els caçadors som persones corrents que només demanem respecte per continuar practicant la nostra forma de vida en pau i llibertat.

 

6.- Per frenar el creixement de moviments socials cada vegada més radicalitzats que proven d'imposar la seva ideologia anticaça a la societat.

 

7.- Per una Administració pública més propera i sensible als problemes, demandes i necessitats de la caça. Per una Administració lliure del jou ecologista i animalista.

 

8.- Tenim l'obligació de recordar a tots els partits polítics que la caça també vota.

 

9.- Exigim que freni d'una vegada per totes l'escalada d'insults, amenaces i agressions contra els caçadors a través de les xarxes socials.

 

10.- Perquè la caça és el nostre dret i tenim el deure de lluitar per defensar-la.

 


 

Cataluña se une a la Manifestación en defensa de la caza

 

La Federación Catalana de Caza y sus Representaciones Territoriales convocan a todo el mundo a las 11h en el Parque de la Ciutadella s/n (delante del Parlamento de Cataluña) para iniciar el recorrido hasta la plaza Sant Jaume

 

La Real Federación Española de Caza (RFEC) convocó esta manifestación del 15 de abril con la intención de que todas las Federaciones Autonómicas se unieran y se hicieran concentraciones en diferentes ciudades de toda España.

 

Día a día las Federaciones Autonómicas van confirmando los puntos de encuentro y la Federación Catalana de Caza puede confirmar que finalmente será Barcelona la sede de la manifestación, después que se tuviera que desconvocar la que estaba prevista en Lleida por problemas con la localización.

 

El encuentro será a las 11h. en el Parque de la Ciutadella s/n (delante del Parlament de Cataluña) y se iniciara un recorrido hasta la Plaza Sant Jaume.

 

 Aquí tenéis el enlace que ha habilitado la RFEC para ver todos los puntos de concentración actualizados periódicamente.

 

¡NO FALTES a esta concentración simultánea EN DEFENSA DE LA #CAZA!

 

¡Sí a la caza, nuestra forma de vida!

 

DIEZ RAZONES PARA ACUDIR A LA CONCENTRACIÓN:

 

1.- La caza es nuestro modo de vida y el de muchas familias. Ahora más que nunca debemos reivindicarlo ante la sociedad. Ser cazador es un orgullo.

 

2.- Exigimos respeto a la caza y a todas las personas que la practican: ¡Basta de agresiones! ¡Basta de insultos! ¡Basta de amenazas!

 

3.- Demostremos a la sociedad que los cazadores somos un colectivo grande, activo, unido y con suficientes argumentos para defender una actividad que favorece la conservación, estimula el desarrollo rural y genera riqueza.

 

4.- Porque queremos seguir educando a nuestros hijos con arreglo a nuestros valores. Valores arraigados a nuestro campo, nuestra gente y nuestros pueblos.

 

5.- Demostremos a la sociedad que, frente a quienes exigen prohibiciones y promueven el odio, los cazadores somos personas corrientes que sólo pedimos respeto para continuar practicando nuestro modo de vida en paz y libertad.

 

6.- Para frenar el crecimiento de movimientos sociales cada vez más radicalizados que tratan de imponer su ideología anticaza a la sociedad.

 

7.- Por una Administración pública más cercana y sensible a los problemas, demandas y necesidades de la caza. Por una Administración libre del yugo ecologista y animalista.

 

8.- Tenemos la obligación de recordar a todos los partidos políticos que la caza también vota.

 

9.- Exigimos que frene de una vez por todas, la escalada de insultos, amenazas y agresiones contra los cazadores a través de las redes sociales.

 

10.- Porque la caza es nuestro derecho y tenemos el deber de luchar por defenderla.www.fecaza.com/sala-de-prensa-hemeroteca/hemeroteca/130-noticias-generales/4066-se-siguen-confirmando-mas-lugares-para-la-celebracion-de-la-concentracion-del-15-de-abril-en-defensa-de-la-caza
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar