Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAÇA MAJOR

LA CAÇA MAJOR DEIXA 90.000 EUROS AL CADÍ I A L’ALT PIRINEULa caça major deixa 90.000 euros al Cadí i a l’Alt Pirineu

10/03/2018

La subhasta dels permisos de caça en àrees públiques i privades de les reserves nacionals de caça del Cadí i de la Cerdanya-Alt Urgell d’aquest any deixaran més de 90.000 euros a les arques dels propietaris. S’han presentat 235 ofertes per a 99 permisos. “Se n’han adjudicat 91 a les dues reserves nacionals de caça del Solsonès, el Berguedà, l’Alt Urgell i la Cerdanya, d’acord amb un aprofitament racional d’un recurs natural”, remarquen fonts del Consell Comarcal. A la reserva del Cadí s’hi han adjudicat 37 permisos d’isard selectiu propietari, 6 permisos d’isard trofeu propietari, 5 permisos de cabirol trofeu propietari i 2 permisos de cérvol trofeu propietari. I a la reserva Cerdanya-Alt Urgell s’hi han adjudicat 25 permisos d’isard selectiu propietari, 7 permisos d’isard trofeu propietari, 3 permisos de cabirol trofeu propietari, 1 permís de cérvol trofeu propietari i 5 permisos de cérvol selectiu propietari.

 

Han quedat deserts 6 permisos d’isard trofeu propietari i 2 de cabirol trofeu propietari de la Reserva Nacional de Caça del Cadí, que es vendran, per tant, per adjudicació directa.

 

Jordi Casaswww.elpuntavui.cat/territori/article/11-mediambient/1354811-la-caca-major-deixa-90-000-euros-al-cadi-i-a-l-alt-pirineu.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar