Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UN DOCUMENTAL CONFRONTA LAVISIÓ DEL CAÇADOR DE SENGLARAMB LA DE L’USUARI DEL CAMPUn documental confronta lavisió del caçador de senglaramb la de l’usuari del camp

27/02/2018
Els realitzadors, Pere Solés i David Gimbernat, presentaran avui a la Casa de Cultura de Girona «A la caça», que s’emetrà l’1 de març pel Canal 33Un fotograma del film.

Una pel·lícula documental dels gironins Pere Solés i David Gimbernat, que confronta els interessos del caçador de porc senglar amb els de l´usuari del camp en moments de lleure, es presentarà avui a l´Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona, i s´emtrà l´1 de març al pro El Documental del Canal 33.

El creixement els darrers anys de la població de porcs senglar ha desencadenat que la caça es converteixi en el sistema per mantenir l´equilibri demogràfic de l´espècie. Per altra banda, davant del patiment animal que comporta aquesta activitat, ha sorgit una visió, més romàntica, per part d´aquelles persones que entren en contacte de manera ocasional amb la natura.

Aquesta dualitat de visions és l´eix central del nou documental de Pere Solés i David Gimbernat, produït pels gironins DDM Visual, i que compta amb el suport de la Diputació de Girona, TV3 i la Generalitat de Catalunya.
El documental A la caça segueix el dia a dia d´una colla de caçadors de la Vall de Llémena. A través dels protagonistes que hi apareixen, busca discutir la situació en la que es troben els caçadors, la seva relació amb la naturalesa, ja que s´han acabat convertint en part d´una cadena, un element necessari per l´ecosistema que es veu afectat per l´augment d´aquesta espècie.

El senglar i la seva problemàtica acaben essent l´excusa perfecte per donar a conèixer la visió dels caçadors, amb una forma de vida que la gent que viu en zones urbanes no acaba de comprendre, ja que el seu contacte amb la naturalesa és només per moments d´esbarjo. Els caçadors s´han convertit, així, en un element necessari per a mantenir l´ecosistema dels boscos de Catalunya.

Aquest tercer documental que s´emeterà a TV3 de Pere Solés i David Gimbernat es presentarà avui a les 8 del vespre a l´Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona. A banda de la presència dels seus directors, hi participaran també alguns dels seus protagonistes, juntament amb Jordi Ambrós i Gerard Bagué.


Aleix campswww.diaridegirona.cat/cultura/2018/02/27/documental-confronta-visio-del-cacador/898342.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar