Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

EL CONSELH PROLONGA UNA SETMANA LA TEMPORADA DE CAÇA DE SENGLARS I CÉRVOLS AL MIG I BAISH ARANEl Conselh prolonga una setmana la temporada de caça de senglars i cérvols al Mig i Baish Aran

01/02/2014

El Conselh Generau d’Aran ha prorrogat una setmana la temporada de caça de senglars i cérvols a la Zona de Caça Controlada d’Aran, que inclou els municipis del Baish i Mig Aran. El període hàbil per abatre aquestes espècies, que havia de concloure demà, es prolonga així fins al 9 de febrer, segons un edicte dictat pel Conselh dijous passat.

El responsable de l’àrea de Medi Ambient de l’administració aranesa, José Enrique Arró, va explicar que aquesta pròrroga pretén compensar les setmanes delmes de novembre en les quals el mal temps, el fred i les nevades van impedir les batudes i amb prou feines hi va haver baixes al cens de senglars i cérvols de la Val. Arró va assenyalar que no hi ha superpoblació de cérvols ni de senglars a la vall.

Aquesta pròrroga de la temporada de caça no inclou l’àrea controlada del municipi de NautAran. La transferència de competències de la Generalitat al Conselh Generau en matèria de medi ambient permet a l’administració aranesa prendre decisions en matèria de gestió cinegètica que, fora de la vall, corresponen de forma exclusiva al departament d’Agricultura.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar