Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL CONSULTORI VETERINARI DE LA FCC AMB GUILLEM DÍAZEl consultori veterinari de la FCC amb Guillem Díaz

01/02/2018
Avui obrim un nou espai de servei per als nostres federats que consistirà en un ´Consultori Veterinari 2.0´ a través del qual us facilitarem consells d´interés, recomanacions, assessorament, respostes a les vostres consultes, etc.

Per a qualsevol caçador, el correcte manteniment i cura dels seus gossos i altres animals i aus vinculats amb la seva activitat cinegètica és una veritable obsessió i necessitat. Des de la Federació Catalana de Caça volem aportar el nostre petit granet de sorra per ajudar-vos en aquest objectiu obrint un “Consultori Veterinari 2.0” des del qual facilitarem assessorament, consells pràctics, recomanacions vinculades amb els vostres animals, a més de respondre a les preguntes més freqüents i interessants per al conjunt dels caçadors que ens pugueu fer arribar.

 

Guillem Díaz, veterinari per la UAB i responsable veterinari de la Granja Cinegètica de Torreferrussa des de 1997 serà l’encarregat d’aquest nou servei de la Federació Catalana de Caça. En aquest sentit, cal tenir molt en compte que els nostres consells, assessoraments, respostes a les vostres consultes... són orientatives i en cap cas, especialment en casos de problemes físics dels animals, podran substituir a l’obligada i necessària visita i/o consulta als vostres veterinaris de confiança.

 

Els interessats en realitzar alguna consulta ho podreu fer enviant un correu electrònic a comunicacio@federcat.cat   Les consultes de major interès general –és important especificar bé la consulta i, si és possible facilitar fotografia-, seran publicades a través del nostres xarxes socials i la Geneta. En cas de consultes, molt específiques, es respondrà directament a l’interessat. Tornem a insistir que les nostres respostes seran merament orientatives.

 

Guillem Díaz Pont

El nostre company Guillem Díaz serà l’encarregat de gestionar i valorar les vostres consultes i facilitar-vos consells pràctics i recomanacions. 

 

En Guilem és llicenciat en veterinària per la UAB i col·legiat al COVB, és un veterinari amb un llarga trajectòria, que va començar fent urgències en una clínica de petits animals. Poc després,  va començar a treballar en la recuperació de fauna salvatge i la cria en captivitat d’aus cinegètiques i rapinyaires, la seva gran passió. Va gestionar el centre Ram Falcons, de reproducció en captivitat de falcó peregrí, falcó sagrat, esmerla i esparver per falconeria, activitat que va practicar com afició, però que en l’actualitat té una mica “aparcada”, donat que la seva tasca al capdavant de la Granja Torreferrusa no li deixa gaire temps per continuar amb una afició que necessita força dedicació.

 

Des de 1997 és el responsable veterinari de la Granja cinegètica de Torreferrussa, de perdiu roja, i des del 1998 també de la Granja cinegètica d’Esterri d’Aneu, de perdiu xerra. Ambdues granges dedicades a la reproducció en captivitat i repoblació de dos espècies de caça menor emblemàtiques a Catalunya.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar