Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JA TENIM LLISTA DE GUANYADORS/ES DEL SORTEIG DELS PERMISOS DE CÉRVOL FEMELLA A LA RNC DE BOUMORT PER COMPLIMENT DEL PLA D’APROFITAMENTJa tenim llista de guanyadors/es del sorteig dels permisos de cérvol femella a la RNC de Boumort per compliment del pla d’aprofitament

09/01/2018
Ahir dilluns 8 de gener a les 16:00 hores es va celebrar el sorteig a la seu de la Federació Catalana de Caça i avui publiquem la llista de caçadors/es federats/des agraciats/des. Gràcies a tothom per participar!

Com ja vàrem explicar al obrir el sorteig dels permisos, la RNC de Boumort ofereix la possibilitat de realitzar captures de cérvol femella, mitjançant el pagament de les quotes vigents corresponents. Durant la realització d’aquestes caceres es permetrà la captura de més d’un exemplar per tal de donar compliment a l’esmentat pla tècnic. Les caceres es programaran en dies laborables fins al 28 de febrer com a termini màxim. Així mateix, es podrà programar més d’una cacera per dia, sempre que els caçadors hi estiguin interessats. En aquest sentit, els caçadors/es agraciats/des amb aquests permisos es podran agrupar, si així ho desitgen, en grups de dos o tres persones.

 

El sorteig va desenvolupar-se sense incidències i avui podem fer publica la llista de guanyadors/es.

 

Els/les agraciats/des rebran properament un correu electrònic de la Federació Catalana de Caça amb les instruccions pertinents, per la qual cosa demanem a tothom que estigui pendent del seu correu electrònic. Posteriorment, la Reserva es posarà en contacte amb els/les guanyadors/es i els farà arribar la carta de pagament.

 

Si algun dels agraciats no pogués o volgués fer el permís ho ha de notificar immediatament a través d’un correu electrònic a la Federació Catalana de Caça (info@federcat.com) i es passaria el permís a la persona que surt com a reserva.

 

Seguiu pendents de la nostra pàgina web i les nostres xarxes socials perquè properament es publicaran nous sortejos.

 

Enhorabona als/a les guanyadors/es!

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar