Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ONZE COTXES MALMESOS D’UN GRUP DE CAÇADORS QUE ES PREPARAVA PER A UNA BATUDA



Onze cotxes malmesos d’un grup de caçadors que es preparava per a una batuda

09/01/2018

En el cas de Terrades els efectes del possible tornado han estat molt visibles. Des del refugi de la Societat de Caçadors es pot veure encara el recorregut que va fer la columna d'aire. El motiu és que encara hi ha arbres trencats al mig dels turons i branques d'oliveres arrossegades fins al mig d'alguns camps de conreu.

«Com cada diumenge estàvem organitzant la cacera del dia», deia ahir Joan Sala, el president de l'entitat. Sala explicava que el pas del possible tornado va durar «entre 30 i 40 segons». Un cop va passar, van sortir a fora i va veure com una granja propera i els seus vehicles estaven danyats.

Un total d'onze vehicles de caçadors van quedar malmesos «de diferent magnitud», assegurava el president de l'entitat. Ahir a primera hora encara no tenien llum a l'edifici perquè el possible tornado va endur-se el pal d'electricitat. La granja propera a la societat de caçadors és la que va quedar més abatuda i les restes de sostres i coberts encara estaven escampades per la zona propera. A prop d'aquesta, els veïns de les cases més pròximes s'afanyaven a recuperar la normalitat després de l'ensurt.

ACN





Comentaris



No hi han comentaris.




Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader




<< Tornar