Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAÇA MAJOR

CACERES DE CÉRVOL FEMELLA A LA RNC DE BOUMORT PER COMPLIMENT DEL PLA D’APROFITAMENTCaceres de cérvol femella a la RNC de Boumort per compliment del pla d’aprofitament

15/12/2017
Avui obrim les inscripcions perquè tots els caçadors/es federats/es puguin omplir el qüestionari per participar al sorteig de 20 permisos de caça de cérvols femella a la Reserva Nacional de Caça de Boumort per tal de complir amb el pla d’aprofitament.

La RNC de Boumort ofereix la possibilitat de realitzar captures de cérvol femella, mitjançant el pagament de les quotes vigents corresponents. Durant la realització d’aquestes caceres es permetrà la captura de més d’un exemplar per tal donar compliment a l’esmentat pla tècnic. Les caceres es programaran en dies laborables fins al 28 de febrer com a termini màxim. Així mateix, es podrà programar més d’una cacera per dia sempre i quan els caçadors hi estiguin interessats. En aquest sentit, els caçadors/es agraciats/des amb aquests permisos es podran agrupar, si així ho desitgen, en grups de dos o tres persones.

 

Informació general

 

  • Sorteig de 20 permisos per la caça de cérvol femella
  • Caçadors i caçadores federats
  • Quota d’entrada 53,24 €
  • Quota complementària per peça caçada de 55,38 €
  • Caceres en dies laborables fins al 28 de febrer

 

Inscripcions

 

  • A través de la pàgina web de la Federació Catalana de Caça omplint el formulari que hem habilitat. (Seguiu l'enllaç que hi ha al final d'aquesta notícia)
  • El 4 de gener de 2018 serà l´últim dia hàbil per realitzar la inscripció.

 

Observacions

 

En el cas de comptar amb més inscripcions que el número màxim de permisos atorgats es durà a terme un sorteig el dia 8 de gener a les 16.00 hores a l’oficina de la Federació Catalana de Caça (Rambla Guipúscoa, 23-25 3r C Barcelona) i serà públic, tots/es aquells/es que vulguin i/o puguin poden venir a presenciar-lo.www.federcat.com/sorteig-casa-major.php
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar