Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

QUINA ÉS LA POSTURA DELS PARTITS POLÍTICS SOBRE EL PRESENT I EL FUTUR DE LA CAÇA A CATALUNYA?Quina és la postura dels partits polítics sobre el present i el futur de la caça a Catalunya?

28/11/2017
El 21D #LaCaçaTambéVota

Amb motiu de la celebració de les properes eleccions del 21-D des de la Federació Catalana de Caça hem iniciat una campanya informativa amb la voluntat de fer visible als responsables polítics dels diferents partits que hi ha un col·lectiu de més de 70.000 persones a Catalunya que practiquem la caça en qualsevol de les seves modalitats i la tradició dels ocells de cant.

 

En aquest sentit, els posem de relleu que aquesta activitat és la més reglamentada de totes les que es practiquen al medi natural i es posa en pràctica d’acord amb uns plans de gestió cinegètics que tenen en compte l’equilibri i la sostenibilitat, no només de les espècies objecte de caça sinó de totes aquelles que formen part del medi, especialment de les protegides.

 

Darrerament la caça ha esdevingut una eina important en la lluita per disminuir els danys que els pagesos del nostre país pateixen als seus cultius i la prevenció d’accidents de tràfic i problemes de seguretat.

L’èxit de la caça a Catalunya, a diferència d’altres comunitats autònomes, rau en la gestió per part de societats de caçadors sense afany de lucre íntimament lligades al territori que gestionen. La caça és una potent eina d’arrelament al món rural i un motor econòmic rellevant.

 

Per tot això, ens hem posat en contacte amb els diferents partits amb representació al Parlament de Catalunya preguntant-los com contemplen la nostra activitat als seus programes electorals i sol·licitant que es posicionin clarament respecte la caça formulant diverses preguntes d’interès vinculades amb el present i futur de la caça amb l’objectiu de traslladar-vos les seves respostes.

 

#LaCaçaTambéVota

 

#LaCazaTambiénVota

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar