Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA GENETA DIGITAL JA ÉS AQUÍLa Geneta digital ja és aquí

La Geneta digital ja és aquí

La Geneta digital ja és aquí

22/11/2017
El primer número en versió digital de la tradicional revista La Geneta ja està disponible. Si voleu que quan surti un nou número us arribi per correu electrònic directament doneu-vos d’alta com a usuaris de la pàgina web del la Federació Catalana de Caça

Tal i com es va acordar a l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça, hem creat la primera edició de la revista La Geneta en format digital amb la voluntat de mantenir-vos informats de les notícies d’interès vinculades amb la nostra afició i de l’activitat duta a terme, tant de la Federació com de les diferents Representacions Territorials.

 

En primera instància, aquesta ‘nova’ Geneta tindrà una periodicitat de quatre números a l’any, un per trimestre, i el primer és el que us presentem tot seguit.

 

Al ser digital, tingueu en compte que a les peces de text hi podeu trobar enllaços a pàgines web d’interès i/o relacionades amb el contingut, a galeries d’imatges o a vídeos que podeu clicar i visualitzar després d’haver llegit l’article.

 

La nostra intenció és que aquesta revista sigui oberta a tots/es els caçadors/es, que ajudi a difondre les preocupacions, els èxits i els projectes del nostre col·lectiu i que resulti útil i interessant llegir-la. En definitiva volem que sigui #laveudelscaçadors i per això podeu proposar-nos idees, fer preguntes i/o crítiques i explicar-nos el que vulgueu a través del correu electrònic info@federcat.com

    

Aquesta revista estarà sempre oberta a les informacions que ens arribin des dels/les caçadors/es i que ens demanin els/les caçadors/es. 

 

Si la vostra societat té especial interès a tenir la revista en paper, pel motiu que sigui, podeu escriure un correu electrònic a info@federcat.com especificant el número d’exemplars que voldríeu demanar i el lloc d’entrega i us faríem arribar un pressupost per tirar endavant la comanda.

 

Finalment, volem animar-vos a donar visibilitat a la revista compartint l’enllaç o el PDF amb coneguts, amics/gues, familiars, etc.

 

Esperem que la gaudiu!

 

Cliqueu el document en PDF o seguiu l'enllaç per llegir-la on line.

 La Geneta número 21. 4t trimestre 2017


issuu.com/genetafcc/docs/la_geneta
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar