Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UNS SENGLARS PROVOQUEN DESTROSSES A LES ZONES ENJARDINADES DEL PASSEIG DE SANT ANTONIUns senglars provoquen destrosses a les zones enjardinades del passeig de Sant Antoni

20/11/2017
Els animals van baixar pel rec Madral fins arribar a primera línia de mar on van desplaçar-se uns metres per aquest passeig.

Un grup de senglars es van passejar la passada nit pel passeig de Sant Antoni on van causar alguns desperfectes en les zones enjardinades. Els animals van baixar pel rec Madral fins arribar a primera línia de mar on van desplaçar-se uns metres per aquest passeig.
 
Per allà on van passar van destrossar-ne aquests espais florits que ja s'han recuperat. L'Ajuntament de Calonge poques hores després de la destrossa a les jardineres ja ho estava arreglant.
 
 

 
La temporada de caça de senglar va començar el 3 de setembre i s'allargarà fins el 25 de març. Les batudes per caçar aquests animals se solen fer els diumenges i festius però fora d'aquest calendari també es poden organitzar batudes nocturnes amb permís del govern català si els animals provoquen danys a l'agricultura. L'any passat se'n van organitzar durant l'estiu després que en municipis com Cruïlles hi actuessin grups de fins a 400 senglars. Els Agents Rurals aposten per fer batudes de senglars nocturnes i en tot terreny extensives a tota la demarcació de Girona. Una decisió que no agrada ni als caçadors ni als advocats animalistes. 
 
Les destrosses al passeig marítim de Sant Antoni són excepcionals ja que normalment no arriben senglars a les zones urbanes. Els que més pateixen l'actuació dels animals són els pagesos de l'entorn de les Gavarres que van acomulant destrosses en les seves collites.


tvcostabrava.xiptv.cat/l-informatiu-costa-brava/capitol/uns-senglars-provoquen-destrosses-a-les-zones-enjardinades-del-passeig-de-sant-antoni
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar