Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA S´ADHEREIX AL MANIFEST INSTITUCIONAL I DEL MÓN DE L´ESPORT AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL PER A L´ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES (25 DE NOVEMBRE)La Federació Catalana de Caça s´adhereix al Manifest institucional i del món de l´Esport amb motiu del Dia Mundial per a l´Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre)

La Federació Catalana de Caça s´adhereix al Manifest institucional i del món de l´Esport amb motiu del Dia Mundial per a l´Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre)

La Federació Catalana de Caça s´adhereix al Manifest institucional i del món de l´Esport amb motiu del Dia Mundial per a l´Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre)

20/11/2017
Des de la Federació Catalana de Caça ens sumem a l´acció de sensibilització a les xarxes socials: ´Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ´

L'Institut Català de les Dones ha posat en marxa l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

 

Des de la Federació Catalana de Caça volem implicar-nos en l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ, a través de la qual juntament amb l'ICD ens sumem, acompanyem i posem en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals amb l’etiqueta #MeToo.

 

Amb aquesta iniciativa també manifestem el reconeixement que fem des de les institucions de les violències sexuals amb tota la seva magnitud, així com la nostra implicació en la resposta amb els recursos de la Xarxa d'atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

 

Animem a totes les entitats a participar en l'acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ i a compartir aquesta idea i fer-ne la màxima difusió.Manifest del món de l´esport


esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/genere/activitats-00001/2017/dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-envers-les-dones-manifest-del-mon-de-lesport-contra-la-violencia-de-genere-25-11-2017-/formulari.-adhesio-al-manifest-per-a-lelimi
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar