Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ A LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA PER ABORDAR LA COMPETICIÓ DE CAÇA DE LA BECADAReunió a la Federació Catalana de Caça per abordar la competició de caça de la becada

Reunió a la Federació Catalana de Caça per abordar la competició de caça de la becada

13/11/2017
Aquesta va ser la primera de les diverses reunions que es volen fer amb els delegats i responsables de les diferents modalitats de competicions per acabar aquest any i començar a organitzar els campionats 2018

La setmana passada va tenir lloc una reunió per abordar el present i el futur de la modalitat competitiva de la caça de becada. A la reunió, hi van ser presents Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, Joaquín Zarzoso, president de la Representació Territorial de Barcelona, Diego de la Torre, responsable de competicions de la Federació Catalana de Caça, Gabriel Crespo, delegat de Becada de la Federació Catalana de Caça i Rafael Sierra Ibañez delegat de Becada a la Representació Territorial de Barcelona.

 

En la reunió es va parlar del Campionat d’enguany però també de la previsió i les propostes de cara el proper any. Aquesta trobada, serà la primera de les diverses que es volen portar a terme des de la Federació Catalana de Caça. L’objectiu es reunir-se i parlar amb els delegats, responsables i actors principals de cada modalitat de competició per valorar el funcionament que hi ha hagut fins ara, si hi ha coses que cal canviar i/o millorar i escoltar qualsevol proposta que es vulgui plantejar.

 

La regularització del número de participants que poden accedir classificats als Campionats d’Espanya, que fins fa poc havia estat molt reduïda, l’arribada d’una nova junta i delegats a la RFEC, les diverses tendències que van experimentant les modalitats (creixement i disminució de popularitat i participació per exemple) i en algun cas, les peticions i propostes dels mateixos participants fan que calgui revisar el funcionament de les competicions i actualitzar-lo si és necessari.

 

Si no hi ha cap canvi d’última hora a finals d’aquesta setmana, serà el torn de la modalitat de Falconeria.         

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar