Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ES CELEBRA EL SORTEIG DE 7 PERMISOS SELECTIUS DE CABRA PER JOVESEs celebra el sorteig de 7 permisos selectius de cabra per joves

Es celebra el sorteig de 7 permisos selectius de cabra per joves

09/11/2017
El dimarts 7 de novembre va celebrar-se el sorteig a les oficines de la Federació Catalana de Caça. Preguem als guanyadors que es posin en contacte amb la Federació Catalana de Caça entre avui i demà de 9:30 a 13:30 hores.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés dels joves a la caça major i fomentar així el relleu generacional dels caçadors, dimarts passat la Federació Catalana de Caça, amb la col·laboració de la Direcció General d’Ecosistemes forestals i Gestió del Medi, va sortejar 7 permisos selectius de cabra per joves (de fins a 21 anys).

 

A les persones que els hi hagi tocat un permís, a més a més de felicitar-los, preguem que es posin en contacte amb la Federació Catalana de Caça entre avui i demà de 9:30 a 13:30 hores al número de telèfon 93.319.10.66 i se’ls explicaran els passos que han de fer per rebre el permís.

 

A hores d’ara ja està publicada la llista dels agraciats a la pàgina web de la Federació Catalana de Caça www.federcat.com que està disponible per la seva consulta. Adjuntem el document tot seguit.Llista guanyadors i reserves dels 7 permisos selectius de cabra per joves
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar